10:25 uur 01-10-2015

TV-afstandsbediening bovenaan lijst van top vijf items ‘die het meest gereinigd moeten worden’ in de CleanerHome.com

CANNOCK, Engeland–(BUSINESS WIRE)– De TV-afstandsbediening staat bovenaan de lijst van de vijf items in het huis die het meest gereinigd moeten worden, volgens nieuw onderzoek van Microban.

De wereldwijde marktleider in antibacteriële oplossingen heeft haar onderzoek in het kader van de lancering van een nieuwe website – TheCleanerHome.com – onthuld dat meer dan 90 vuile plekken in het gemiddelde huis belicht.

De andere items op de lijst zijn uw tandenborstelhouder, keukensponzen, handdoeken, huisdierspeelgoed en huisdierkommen.

Robb Gunn, Managing Director bij Microban, verklaarde: “Dit zijn de voorwerpen in uw huis die het meest schoongemaakt moeten worden. De TV-afstandsbediening is uitgekozen omdat de bedieningselementen ervan plaats kunnen bieden aan rhinovirus microben, die verkoudheid veroorzaken.

“Ook uw keukenspons is een van de ergste magneten voor kiemen in uw huis. Een typische keukenspons bevat ongeveer 10 miljoen bacteriën per vierkante inch, en is daarmee in feite 200.000 keer vuiler dan een toiletbril.”

TheCleanerHome.com biedt consumenten tips over hoe vuile plekken schoon te maken, waarbij de nadruk vooral ligt op de badkamer, slaapkamer, keuken, wasruimte en woonkamer. Het bevat ook informatie over waar u producten met antibacteriële oplossingen kunt kopen.

Gunn merkte op: “ TheCleanerhome.com voorziet consumenten van gemakkelijk te begrijpen oplossingen voor het schoner en veiliger houden van hun huis voor hun gezin. Onze experts, wekelijkse bloggers en merkpartners zullen regelmatig informatie geven over de wijze waarop een schonere huisomgeving kan worden gecreëerd en gehandhaafd.”

De website zal de inbreng van partners van Microban bevatten, waaronder Panaria, Whirlpool, Building Adhesives Ltd, Dunlop, Cosentino, EGL Homecare en Bentley Brushware; en wekelijkse blogposts over reinigingstips en handigheidjes rond het huis. Kijk ook uit naar de quizzen op TheCleanerHome Facebook-pagina.

Over Microban®

Microban International, Ltd is een wereldwijd technologie- en marketingbedrijf dat zich toelegt op het versterken van hoogwaardige consumenten-, industriële en medische producten met ingebouwde merkbescherming tegen microben. Het merk Microban® is een belangrijk vertrouwensmerk van consumenten voor effectieve en langdurige antibacteriële bescherming van producten. Microban International geeft de wereldwijde Microban®-merknaam in licentie, verkoopt op maat ontworpen verbindingen en biedt een scala aan diensten, waaronder regelgevende en marketingondersteuning. Microban International is gevestigd in Noord-Carolina met vestigingen in Noord-Amerika, Europa en Azië. Voor meer informatie over Microban kunt u terecht op microban.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

voor Microban
Sanjay Mistry, 07810 368 772
sanjay@prlimited.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr