09:20 uur 01-10-2015

Loomis Sayles kondigt promoties aan in Londens kantoor

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Loomis Sayles Investments Limited heeft vandaag twee belangrijke promoties aangekondigd voor haar team in Londen. Ten eerste is Christine Kenny benoemd tot hoofd van het kantoor in Londen. Ten tweede is Chris Yiannakou benoemd tot Director, Institutional Services voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en zal hij zich na de wettelijke en bestuurlijke goedkeuring voegen bij Christine als Managing Director van het bedrijf. Christine zal rapporteren aan Kevin Charleston, Chief Executive Officer, en Jae Park, Chief Investment Officer. Chris zal rapporteren aan zowel John Gallagher, Director, Institutional Services, en Christine. Deze promoties zijn met ingang van 1 oktober 2015.

Christine is nu verantwoordelijk voor de algemene activiteiten van het Londense kantoor van de firma, in aanvulling op haar taken als Director, Senior Fixed Income Strategist en Compliance Officer. Christine, die in 2011 toetrad tot Loomis, Sayles & Company, L.P. als Fixed Income Trader, verhuisde naar Londen om het kantoor in 2011 te openen. Sinds de opening is het kantoor in Londen gestaag gegroeid in personeel en activa en dient het nu als hub voor de EMEA-activiteiten van Loomis Sayles, evenals centrale thuisbasis voor onderzoeksanalisten en handelaren voornamelijk gericht op de Europese markten.

Chris zal verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en het onderhoud van institutionele klanten voor het Verenigd Koninkrijk, continentaal Europa en de MENA-regio’s, alsmede het toezicht op de activiteiten met wereldwijde en regionale beleggingsadviseurs. Chris was een van de eerste teamleden om toe te treden tot het Londense kantoor van de in Boston gevestigde vermogensbeheerder. Hij was werkzaam als Director, Consultant Relations, die primair verantwoordelijk was voor de dekking en strategie van consultants voor het Verenigd Koninkrijk en continentaal Europa. Tijdens zijn mandaat was hij ook verantwoordelijk voor het beheer van een aantal publieke en zakelijke institutionele relaties met klanten in het Verenigd Koninkrijk.

“Londen is een cruciaal centrum voor onze focus en hulpverlening aan klanten, prospects en beleggingsadviseurs in de EMEA-regio,” aldus Kevin Charleston. “Christine en Chris blinken uit in het opbouwen van relaties en hebben beide enorm bijgedragen aan het verbeteren van ons profiel binnen de vermogensbeheergemeenschappen in deze regio’s.”

Loomis Sayles heeft momenteel £ 18 miljard in Europese/MENA-activa in beheer voor instellingen en biedt een uitgebreid scala aan gepoolde UCITS- en SICAV-fondsoplossingen. Deze beleggingsproducten worden actief op de markt gebracht en gedistribueerd door het moederbedrijf van Loomis Sayles, Natixis Global Asset Management.

Over Loomis Sayles

Sinds 1926 dient Loomis, Sayles & Company, L.P. de investeringsbehoeften van institutionele en beleggingsfondsklanten. Als prestatiegerichte beleggers die op zoek zijn naar uitzonderlijke mogelijkheden maakt Loomis Sayles gebruik van actief beheerde disciplines die fundamenteel onderzoek, systematische risicobeoordeling en ervaren portfoliomanagement combineren. Deze rijke traditie heeft Loomis Sayles het vertrouwen en respect opgeleverd van klanten over de hele wereld voor wie het bedrijf per 30 juni 2015 £ 156 miljard aan activa beheert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

MALR13982

Contacts

Loomis, Sayles & Company, L.P.
Erin Heard, 617-960-2029
eheard@loomissayles.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr