06:49 uur 30-09-2015

Nieuwe app CyPeers™ Mail maakt e-mailbeveiliging net zo eenvoudig als postzegel op een envelop plakken

SILICON VALLEY, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Macate Group Corporation (Macate), ontwikkelaars van softwareprogramma´s en mobiele technologie, heeft aangekondigd de mobiele app CyPeers™ Mail uit te brengen, met klantvriendelijke beveiligingstools.

Recentelijk hebben grote detailhandelaren, regeringsmedewerkers en zelfs beroemdheden te maken gehad met gegevensinbreuken, toen hun persoonlijke accounts gehackt werden. Android®- en iPhone®-gebruikers hebben nu een nieuwe manier om hun vertrouwelijke e-mails te beveiligen tijdens het verzenden.

“Er zijn veel overheidsambtenaren, burgers en kleine bedrijven die zich zorgen maken over de vertrouwelijkheid van hun e-mailverkeer. Deze app helpt hen om een geavanceerd beveiligingsniveau te bereiken voor hun informatie zonder technische vaardigheden”, zegt Isaac Daniel, CEO van Macate Group Corp.

De app CyPeers™ Mail biedt een e-mailencryptie van militair niveau. Het beveiligt e-mails en bijlagen tegen gegevensdiefstal en toegang door ongeautoriseerde personen en apparaten.

De revolutionaire app werd uitgebracht door Macate’s Innovation Research and Development (IRAD) Center in Miramar, Florida.

Eenvoudig te gebruiken e-Envelope Design waarvoor patent is aangevraagd

De app functioneert op basis van Macate’s SEMPostmark®-technologie. Hij maakt gebruik van een unieke digitale envelop, waarvoor patent is aangevraagd, die afzenders in staat stelt om het bericht met een eenvoudige klik te verzegelen en naar de ontvanger te versturen. De e-mail wordt op dat moment een juridisch beschermd document. Door “het zegel te verbreken” en de digitale envelop te openen, is duidelijk dat iemand bewust toegang heeft gekregen tot de beveiligde communicatie.

“De Electronic Communications Privacy Act legt vast dat een persoon die doelbewust zonder autorisatie toegang heeft verkregen tot een elektronische communicatie, tijdens verzending of opslag, straf- of civielrechtelijk kan worden vervolgd. De app is uitsluitend ontworpen om te helpen bij de rechtsvervolging van ongeautoriseerde toegang”, aldus Alberto Interian, juridisch adviseur van Macate Group Corp.

Werkt op populaire e-mailplatforms

CyPeers™ Mail integreert naadloos met populaire e-mailplatforms zoals onder andere Gmail® en Yahoo® en kan gratis worden gedownload op Google Play ® of in de App Store®.

Over Macate Group Corporation

Macate Group Corp. (Macate) biedt een volledig spectrum van professionele software-ontwikkeling, mobiele toepassingen en consultatiediensten voor API-integratie, naast SDK-ontwikkeling van onze producten. Macate ontwikkelt cutting edge oplossingen die onze klanten helpen hun complexe communicatie, klantenbetrokkenheid, data en gebruikerservaringen te beheren.

www.macate.com

CyPeers™ Mail is een handelsmerk in de Verenigde Staten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20150929006986/nl/

Check out our twitter: @NewsNovumpr