09:06 uur 24-09-2015

LED-verlichting van Soraa maakt de sfeer in het Londense Yauatcha City gewoon perfect

 

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Soraa, wereldleider op het gebied van GaN on GaN TM LED-technologie, kondigde vandaag aan dat het bedrijf haar LED-lampen geplaatst heeft in het nieuwe Yauatcha City restaurant in het Londonse Broadgate Circle. Yauatcha City dat officieel zijn deuren heeft geopend in de zomer van 2015, is een uniek eigentijds dim sum teahouse met een verlichting die bij bezoekers zowel een gevoel van drama als intimiteit oproept.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20150923005467/nl/

Soraa’s unique GaN on GaN LED technology casts more light from a smaller source and renders truer co ... Soraa’s unique GaN on GaN LED technology casts more light from a smaller source and renders truer colours, which creates a unique atmosphere at Yauatcha City restaurant (Photo credit: James French)

Paul Nulty Lighting Design (PNLD) koos de LED-lampen van Soraa omdat deze voor een perfecte weergave van kleuren en witte vlakken zorgen. De spectaculaire sfeer van licht die Soraa creëert, past volledig bij de identiteit en eigenschappen van het Yauatcha City. De architectuur van het restaurant omvat speciaal op maat gemaakte gebroken witte Chinese hangers waarin de lampen van Soraa hun licht op elke zitplaats uitstralen. De downlight-LED’s onderstrepen het spectaculaire decor van het met sterren bezaaide plafond van het restaurant en geven de mooie blauwe glazen balustrade een prachtig licht.

“De verlichting is een essentieel element dat het Yauatcha City merk karakteristiek maakt en een verrijkende ervaring biedt voor zijn klanten. Wij hebben voor de Soraa-lampen gekozen vanwege de speciale lichtkwaliteit, functionaliteit en versatiliteit hiervan,” zei Claire Hamill, Senior Designer bij Paul Nulty Lighting Design. “Met de unieke technologie van Soraa komt er meer licht uit een kleine bron wat de kleuren waarheidsgetrouwer maakt en wij een heel speciale sfeer konden creëren, en de graad van intimiteit voor de diners behouden blijft.”

Soraa’s unieke GaN on GaN TM LED-technologie maakt het mogelijk de LED-lampen te bedienen met een stroom die vijf maal hoger is dan bij de LED’s die andere materialen gebruiken. Door de enorme hoeveelheid licht dat uit een hele kleine bron komt, ontstaat er een smalle lichtstraal uit een enkele bron. Voorwerpen komen in dit elegante LED-design heel scherp uit en hebben een enkele schaduw.

Met de Violet-Emission 3-Phosphor (VP3) LED-technologie van Soraa worden kleuren en wit perfect weergegeven. Omdat deze alle kleuren van de regenboog gebruikt, en door de specifieke dieprode uitstraling, komen in de lampen van Soraa warme tonen prachtig en waarheidsgetrouw uit, waarbij een kleurweergave-index (CRI) van 95 en dieproodweergave (R9) van 95 bereikt wordt. In tegenstelling tot witte LED’s op blauwe basis, zonder violet uitstraling, wordt de violet uitstraling van Soraa zodanig gerealiseerd dat fluorescerende elementen en objecten zoals het menselijk oog en tanden, evenals kunstmatige witte materialen, zoals stoffen en papier, natuurlijk oplichten.

“De onderscheiden vorm en exclusieve locatie van het Yauatcha City restaurant in het Londense Broadgate Circle, een gebied dat zich onlangs tot culinaire bestemming heeft omgevormd, maakt het verschil voor dit restaurant. De verlichting heeft altijd een essentieel element gevormd in onze eetgelegenheden en de LED-lampen van Soraa met de GaN on GaN-technologie bieden ons de beste keuze om een balans te krijgen tussen kleurconsistentie, omgevingsfactoren en productduurzaamheid”, aldus Bruno Veninga, Hoofd Architectuur en Interieurs bij Hakkasan Group, en eigenaar van het Yauatcha City restaurant.

Hakkasan Group is leider in de sector van globale hospitality, dining, nachtleven en entertainment. Dit is het tweede Yauatcha in London, na het succesvolle restaurant van het bedrijf in Soho, dat onderscheiden werd met een Michelinster.

Voor meer informatie over de LED-lampen van Soraa, ga naar: www.soraa.com.

Lighting design credit: Paul Nulty Lighting Design

Over Soraa

Soraa heeft pionierswerk verricht op het gebied van lampen met LED’s die zijn gemaakt van zuivere galliumnitridesubstraten (GaN on GaN™) en maakt gewone verlichting ongewoon briljant en efficiënt. De full-spectrum GaN on GaN™ LED-lampen van Soraa hebben een superieure kleurenweergave en lichtstraalkenmerken vergeleken met lampen waarin LED’s worden gebruikt die zijn gemaakt van niet-natuurlijke substraten. Soraa, opgericht in 2008, is gevestigd in Fremont, Californië, waar de GaN on GaN™ LED’s van het bedrijf worden gefabriceerd in een hypermoderne fabriek. Voor meer informatie zie www.soraa.com en volg het bedrijf op Twitter, LinkedIn en Facebook.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Soraa:
Makovsky
Andy Beck, 001-202-587-5634
abeck@makovsky.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr