14:00 uur 24-09-2015

Deutsche Telekom AG kiest Mindbreeze InSpire

BONN, Duitsland en LINZ, Oostenrijk–(BUSINESS WIRE)– Deutsche Telekom AG is een van ‘s werelds toonaangevende serviceproviders binnen de telecommunicatie- en informatietechnologiesector. De Deutsche Telekom Group heeft gekozen voor samenwerking met Mindbreeze, de Oostenrijkse specialist op het gebied van zoeken en big data, en voor het product Mindbreeze InSpire voor haar zoekplatform voor bedrijven.

Mindbreeze InSpire

Op dit moment maakt Deutsche Telekom AG gebruik van diverse systemen, elk met eigen afzonderlijke zoekfunctionaliteit. De zoekresultaten bevatten slechts gegevens uit de betreffende toepassing.

Met behulp van Mindbreeze InSpire kunnen werknemers van Deutsche Telekom AG voortaan zoekbewerkingen uitvoeren op alle gegevens van het bedrijf, ongeacht of de gegevens zijn opgeslagen in gestructureerde of ongestructureerde indelingen en bronnen. Zoektoepassingen kunnen alle relevante informatie binnen het bedrijf binnen korte tijd vinden, en kunnen deze gegevens snel en op intelligente wijze koppelen aan de corresponderende afdelingen.

“We kwamen als winnaar naar voren na een intensieve evaluatiefase. Dit zegt veel over ons product en over ons team. Ik ben trots op deze prestatie,” aldus Daniel Fallmann, oprichter en CEO van Mindbreeze GmbH.

Over Deutsche Telekom

Met circa 151 miljoen mobiele gebruikers, 30 miljoen vaste netwerklijnen en meer dan 17 miljoen breedbandlijnen (op 31 december 2014), is Deutsche Telekom een van ‘s werelds toonaangevende geïntegreerde telecommunicatiebedrijven. De groep levert producten en diensten voor vaste netwerken, mobiele communicatie, internet en IPTV voor particuliere klanten, alsmede ICT-oplossingen voor bedrijven en grote ondernemingen. Deutsche Telekom is vertegenwoordigd in meer dan 50 landen en heeft wereldwijd circa 228.000 werknemers in dienst. In fiscaal jaar 2014 rapporteerde de groep een omzet van 62,7 miljard euro. Hiervan werd meer dan 60 procent buiten Duitsland gegenereerd.

Over Mindbreeze

Mindbreeze GmbH heeft haar hoofdkantoor in Linz/Oostenrijk en is een toonaangevende Europese leverancier van softwareproducten voor zoeken voor bedrijven, big data en knowledge management. De producten kunnen gegevens interpreteren en bieden een geconsolideerde weergave van de kennis binnen het bedrijf, ongeacht waar (gegevensbronnen) en hoe (gestructureerd, ongestructureerd) deze informatie is opgeslagen. http://www.mindbreeze.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mindbreeze GmbH
Ulrike Kogler
+43 732 606162-0
pr@mindbreeze.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr