08:28 uur 23-09-2015

De Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier ingediend

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– De Bank of America Corporation (de “onderneming”) heeft vandaag, 22 september 2015, een actueel verslag via het 8-K formulier ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission (“SEC”) waarin wordt aangekondigd dat:

  • op 22 september 2015, de onderneming een Buitengewone vergadering van aandeelhouders heeft gehouden (de “Buitengewone vergadering”).
  • Tijdens de Buitengewone vergadering stemden aandeelhouders in met een voorstel om de wijzigingen van de statuten van de onderneming, d.d. 1 oktober 2014, te ratificeren. Krachtens deze wijzigingen is de Raad van Bestuur (de “Raad”) bevoegd om de leiderschapsstructuur van de Raad te bepalen, met inbegrip van de benoeming van een onafhankelijke voorzitter of benoeming van een leidende onafhankelijke bestuurder, wanneer de voorzitter geen onafhankelijk bestuurder is. Houders van gewone aandelen van de onderneming, Serie B preferente aandelen en Serie 1 tot 5 preferente aandelen gezamenlijk stemden als een klasse. De resultaten van de eindstemming waren:
Voor 4.422.665.558
Tegen 2.626.184.597
Onthouding 30.014.940

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website:http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document zal ook beschikbaar zijn op de website van het National Storage Mechanism op: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Bank of America
Michael Pressman, +1-980-386-5083
Assistant General Counsel

Check out our twitter: @NewsNovumpr