08:22 uur 14-09-2015

MTL Index neemt deel aan de Second Night of Raw Materials and Energy

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Chun Huang, vertegenwoordiger van MTL Index, zal deelnemen aan de 2 nd Night of Materials georganiseerd door MPE-Media, de specialistische informatiewebsite voor grondstoffen en energie. Het evenement zal worden gehouden op 12 oktober 2015 in de vestiging van Deloitte in Neuilly-sur-Seine.

Dit evenement zal managers, inkopers en specialisten in grondstoffen samenbrengen om een beoordeling van de huidige status van de markten te maken. Bovendien worden de mogelijke toekomstige mogelijkheden voor elk van de belangrijkste sectoren in grondstoffen en energie geëvalueerd, om managers te helpen hun strategieën te ontwikkelen.

Op dit avondevenement zal Chun Huang, de vertegenwoordiger van MTL Index, de activiteiten van het bedrijf presenteren. MTL Index is een bedrijf gespecialiseerd in strategische metalen dat mensen de mogelijkheid biedt om te investeren in deze nieuwe beleggingscategorie. Het bedrijf werd opgericht in 2013 en heeft sindsdien 1500 beleggers geholpen met hun investeringen in deze metalen.

Chun Huang zal spreken over de toestand van de markt voor zeldzame aardmetalen, evenals de rol van zijn bedrijf bij het veiligstellen van voorraden voor de Europese industrie. Dit is een kans voor MTL Index om de relatie met de Franse industrie te ontwikkelen, zowel upstream als downstream, en om mogelijke langdurige samenwerkingsverbanden te smeden.

Het evenement vindt plaats op de vestiging van het adviesbureau Deloitte, op 136 avenue Charles de Gaulle, Neuilly-sur-Seine, vanaf 18:00 uur.

Over MTL Index

MTL Index is gespecialiseerd in de handel in industriële en strategische metalen en zeldzame aardmetalen.

De originele brontaaltekst van deze aankondiging is de officiële, gezaghebbende versie. Vertalingen worden alleen geleverd om u van dienst te zijn, en verwijzingen naar de brontaaltekst, die de enige versie van de tekst is die rechtsgevolgen heeft, moeten worden opgenomen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MTL Index
Chun Huang, tel: 0156769004
E-mail: contact@mtlindex.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr