16:26 uur 11-09-2015

OCP kondigt datum publicatie en conference call tweedekwartaalcijfers aan

CASABLANCA, Marokko–(BUSINESS WIRE)–OCP, toonaangevend binnen de mondiale kunstmestindustrie, publiceert zijn tweedekwartaalcijfers op 18 september 2015. De resultaten zijn vanaf 09.00 uur (EDT)/ 14.00 (Marokkaanse tijd) te raadplegen op OCP Intralinks en op de website van het bedrijf, http://www.ocpgroup.ma/.

Het bestuur van OCP belegt op 18 september om 10.00 uur (EDT)/ 15.00 uur (Marokkaanse tijd) een conference call ter bespreking van de resultaten. De teleconferentie is toegankelijk voor bezitters van obligaties van het bedrijf, institutionele buyers, effectenanalisten en market makers.

 

OCP Announces Date of 2Q 2015 Earnings Release and Conference Call

 

CASABLANCA, Morocco–(BUSINESS WIRE)– OCP S.A. (“OCP” or the “Company”), a global leader in the fertilizer industry, will release its second quarter 2015 results on September 18, 2015. The results will be available on the OCP Intralinks portal and also on the Company’s website  http://www.ocpgroup.ma/ from 9 a.m. EDT and 2 p.m. Morocco/London time.

OCP senior management will host a conference call to discuss results at 10 a.m. EDT and 3 p.m. Morocco/London time on September 18, 2015 for holders of the Company’s bonds, qualified institutional buyers, securities analysts and market makers.

Conference call details are available at OCP’s Investor Relations portal on the Intralinks website. Eligible parties that have not already registered for access to the Intralinks portal may do so by contacting the Investor Relations Department by emailing  g.laraki@ocpgroup.ma

About OCP

OCP is a global leader in the fertilizer industry, backed by almost a century’s production history. OCP has exclusive access to the largest phosphate rock reserve base in the world. It is one of the lowest cost producers of phosphate rock in the industry and has become a leading player in production and trade volumes across the phosphate value chain. OCP employs 23,000 people and contributes to regional development through its mining and fertilizer operations, and through its sustainability program.

For more information visit: www.ocpgroup.ma

Contacts

OCP – Investor Relations
Ghita Laraki, +212 522 924 183
g.laraki@ocpgroup.ma

Check out our twitter: @NewsNovumpr