10:02 uur 11-09-2015

Black Box breidt haar portfolio met kritische alarmcentrales uit met de DCX3000 digital KVM-matrixschakelaar

PITTSBURGH–(BUSINESS WIRE)– Black Box Corporation (NASDAQ: BBOX), een toonaangevende leverancier van technologische oplossingen, heeft vandaag de release bekendgemaakt van de hoogwaardige DCX3000 digitale KVM-matrixschakelaar. De DCX3000 levert snelle omschakeling van HD video, audio en USB over een combinatie van 30 bronnen en eindgebruikers. Zendtoepassingen omvatten live productiestudio’s, voertuigen voor buitenuitzendingen (Outside Broadcast Vehicles, OBV) en post-productie. Extra toepassingen zijn meldcentrales voor de openbare veiligheid, vervoer, militaire zaken, procesbesturing en productie, nutsbedrijven en luchtverkeersleiding.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20150910006923/nl/

The DCX3000 Digital KVM Matrix switch is a 30-port switch for small-to-medium digital KVM applicatio ... The DCX3000 Digital KVM Matrix switch is a 30-port switch for small-to-medium digital KVM applications. It features a graphical user interface for easy multi-source viewing and switching, a slim chassis for saving space, CATx connectivity and an attractive price point to help smaller applications enter the digital KVM field. (Photo: Business Wire)

Het small form factor (minder dan 1U)-systeem verlaagt de kosten met maar liefst 50 procent ten opzichte van bestaande digitale KVM-matrixoplossingen. Daarnaast maakt de unieke, paradigma-veranderende grafische gebruikersinterface eenvoudige selectie en schakeling tussen video- en computerbronnen mogelijk door het gebruik van zelfvernieuwende miniatuurafbeeldingen. Het vensterontwerp voor de selectie van de miniaturen biedt een intuïtieve gebruikerservaring van het multiviewer-type en maakt het bekijken van de matrixbronnen ‘in één oogopslag’ mogelijk.

Videoframes worden geleverd met nul compressie en zero latency, zodat gewaarborgd wordt dat de meest grafisch veeleisende applicaties werken zonder dat de beeldkwaliteit en de prestaties achteruitgaan. Tot 23 poorten kunnen worden geconfigureerd voor verbinding met computers, en maximaal 29 poorten kunnen worden gebruikt voor het verbinden van de gebruikers in een veilige computeromgeving, voor het delen van hulpbronnen en voor samenwerking in verband met content. Gebruikersstations kunnen tot op 50 meter van de centrale schakeleenheid geplaatst worden.

Het DCX3000-systeem bestaat uit drie componenten: de centrale schakeleenheid ( DCX3000), de ontvanger ( DCX3000-DVR) en de servertoegangsmodules (DVI, DCX3000-DVT; DisplayPort, DCX3000-DPT). De op afstand aangedreven servertoegangsmodules (Server Access Modules, SAM) geven DVI- of DisplayPort-signalen en USB door over standaard CATx-bekabeling van afzonderlijke servers naar de centrale schakeleenheid, en de ontvangers verbinden de eindgebruikersstations met de centrale schakeleenheid.

Het Black Box-portfolio van hoogwaardige digitale KVM-matrixschakelaars bestaat uit de volgende oplossingen:

  • DCX3000 — een goedkoop systeem met vaste poorten voor het schakelen van DVI, DisplayPort en USB over CATx-kabel met een grafische gebruikersinterface voor intuïtieve bediening.
  • DKM FX — een schaalbaar platform met multi-chassis aansluitmogelijkheden voor de schakeling, omzetting en doorgeving van HD video en perifere signalen over CATx- of glasvezelkabel.
  • Flexibiliteit — een schaalbaar, IP-gebaseerd schakel- en doorgeefsysteem voor het verzenden van DVI, USB en audio via een LAN naar gebruikersstations of videomonitoren.

Black Box demonstreert alle drie de digitale KVM matrix switching oplossingen op IBC 2015 in de RAI in Amsterdam van 11 t/m 15 september, op stand 8-E32.

Ga voor meer informatie over DCX3000 naar blackbox.com/DCX3000.

Een downloadbare illustratie is beschikbaar via http://www.blackbox.com/about/news-and-events/media-resources.aspx.

Over Black Box

Black Box is een toonaangevende leverancier van technologische oplossingen gewijd aan het helpen van klanten om hun IT-infrastructuur op te bouwen, te beheren, te optimaliseren en te beveiligen. Black Box levert producten en diensten van hoge waarde via haar wereldwijde aanwezigheid en meer dan 4000 teamleden. Voor meer informatie kunt u terecht op de Black Box-website op www.blackbox.com.

Black Box® en het Double Diamond-logo zijn geregistreerde handelsmerken van BB Technologies, Inc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Black Box Corporation
Harry Ostaffe, 724-873-6710
Product Marketing Director
pr@blackbox.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr