10:44 uur 10-09-2015

KAYAC Inc. introduceert buiten Japan het nieuwe spel ‘POCKET FOOTBALLER’.

KANAGAWA, Japan–(BUSINESS WIRE)– Het Japanse bedrijf KAYAC Inc. kondigde vandaag de internationale introductie aan van het smartphone-spel ‘POCKET FOOTBALLER’. Het spel dat oorspronkelijk op 13 augustus alleen uitgegeven werd in Japan, is een groot succes in zowel de Google Play Store als de Apple App Store. ‘POCKET FOOTBALLER’ zal nu in meer dan 60 landen ter download beschikbaar zijn en in 10 verschillende talen ondersteund worden.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20150910005669/nl/

Met ‘POCKET FOOTBALLER’ kunnen spelers vanuit de hele wereld deelnemen aan de competitie van hun keuze en met andere spelers een team samenstellen. Via een chatsysteem in het spel kunnen spelers de beste strategie opbouwen om de overwinning te boeken in de verschillende wedstrijden die dagelijks gespeeld worden. Met behulp van de avatar-creator kunnen gebruikers spelers creëren die op henzelf of hun favoriete voetballer lijken.

Ter gelegenheid van deze gebeurtenis is KAYAC Inc. verheugd om te kunnen aankondigen dat zij samen zal werken met de Spaanse voetbalster Andrés Iniesta, die als figuur in het spel zal verschijnen.

Andrés Iniesta is wereldberoemd voor zijn ongelooflijke vaardigheden als middenvelder. Hij maakt deel uit van het Spaanse nationale elftal en was genomineerd voor de Gouden Bal, FIFA’s belangrijkste trofee voor spelers.

ALGEMENE INFORMATIE:
Ondersteund op Android vanaf versie 4.0.3 en vanaf iOS 7
GOOGLE PLAY STORE: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kayac.pocket_footballer
APPLE APP STORE: https://itunes.apple.com/jp/app/id982889922?ls=1&mt=8
Officiële Facebookpagina: https://www.facebook.com/pocketfootballer.en?ref=aymt_homepage_panel

OVER HET BEDRIJF:
KAYAC Inc., opgericht in 1998, is een Japans bedrijf dat leuke inhoud creëert voor het internet evenals verschillende videospellen voor smartphones. In Japan staat het bedrijf bekend om zijn inventiviteit en originaliteit, en ook omdat het iedere maand de salarissen van zijn medewerkers bepaalt door het gooien van dobbelstenen!

KAYAC Inc. is voor de prestaties op het gebied van creatieve communicatie en reclame meermaals bekroond tijdens wereldwijde evenementen, waaronder het Cannes Lions International Festival of Creativity. Ga voor meer informatie over KAYAC Inc. naar de officiële website: http://www.kayac.com/en/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

KAYAC Inc.
Pierre Laborie, 81-45-664-3966
Afdeling Internationale voorlichting
international-pr@kayac.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr