08:12 uur 10-09-2015

De Bank of America Corporation heeft twee extra definitieve proxyverzoeken gedeponeerd

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Bank of America Corporation (het “Bedrijf”) heeft op 9 september 2015 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (de “SEC”) twee definitieve proxyverzoeken gedeponeerd met betrekking tot de speciale aandeelhoudersvergadering die op 22 september 2015 zal plaatsvinden.

Het bedrijf deponeerde een presentatie door de raad van bestuur en corporate governance-praktijken met betrekking tot de wijzigingen die in oktober 2014 door de raad van bestuur in de statuten van de onderneming werden aangebracht. De aandeelhouders worden gevraagd om deze wijzigingen te ratificeren op de speciale aandeelhoudersvergadering die op 22 september 2015 zal plaatsvinden. Het bedrijf deponeerde ook een niet-officiële transcriptie van opmerkingen door Warren Buffet ten gunste van het voorstel.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bank of America
Michael Pressman, +1 980-386-5083
Assistant General Counsel

Check out our twitter: @NewsNovumpr