10:14 uur 10-09-2015

A2Zlogix demonstreert technologieën voor bandbreedtereductie voor video- en beelddata tijdens IBC 2015

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– A2Zlogix, Inc.:

Wat: A2Zlogix zal aanwezig zijn op de IBC 2015.

Wanneer: 10-15 september 2015

Waar: RAI Amsterdam

Details:

  • A2Zlogix zal een demonstatie geven van haar ImageIQ ® Video Bandwidth Reduction (VBR) en Image Bandwidth Reduction (IBR) technologieën. Tijdens directe vergelijkingen tussen video’s die zijn bewerkt met VBR en IBR en video’s die niet zijn bewerkt, blijkt duidelijk dat de verlaging van de bitrate niet leidt tot een lagere beeldkwaliteit. Dit betekent dat de technologieën van A2Zlogix serviceproviders in staat zullen stellen aanzienlijke besparingen te realiseren op bitrates — en daarmee ook op transmissiekosten — zonder dat dit negatieve gevolgen heeft voor de kwaliteit van de kijkbeleving van de eindgebruiker.
  • Neem contact op met Sandra Bullock, Directeur Marketing, via Sbullock@A2Zlogix.com om een afspraak te maken voor een gesprek met John Galluzzo, VP van Sales & Business Development bij A2Zlogix, of voor een demonstratie van de technologieën van A2Zlogix.

De beproefde VBR en IBR video-optimalisatietechnologieën van A2Zlogix

De ImageIQ ® VBR- en IBR-platforms van A2Zlogix zijn de enige video-optimalisatietechnologieën waarin alle voorzieningen zijn opgenomen die noodzakelijk zijn voor content- en serviceproviders om te kunnen voldoen aan hun operationele, zakelijke en kwaliteitsvereisten. Deze technologieën werden onlangs door FierceWireless genoemd als redenen om A2Zlogix uit te roepen tot Fierce 15 Winner 2015.

VBR en IBR verlagen de benodigde bandbreedte zonder de beeldkwaliteit negatief te beïnvloeden. De technologieën kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande infrastructuren, zijn codec-onafhankelijk, bieden verbeteringen voor MPEG2, MPEG4/AVC, VP9, en zijn klaar voor de toekomst, dankzij ondersteuning voor nieuwe codecs als VP10 en HEVC.

ImageIQ ® Video Bandwidth Reduction (VBR)

  • Gemiddelde besparing van 25–35%
  • Heeft zich bewezen in IP-video, satelliet, LTE-broadcast en backhaultoepassingen
  • Werkt voor alle live-lineaire en bestandsgebaseerde VoD-content

ImageIQ ® Image Bandwidth Reduction (IBR)

  • Besparingen van 25% zijn heel normaal
  • Heeft zich bewezen in IPTV, LTE en ABR-broadcast
  • Schept mogelijkheden voor nieuwe bronnen van inkomsten (bijvoorbeeld meer titels, 4K-kwaliteit, premium audiokanalen)

Over A2Zlogix, Inc.

A2Zlogix, Inc. is een toonaangevend bedrijf binnen de branche op het gebied van de ontwikkeling van oplossingen voor het maken, leveren en te gelde maken van content binnen de sectoren van de CME-branche. A2Zlogix, Inc. is een B2B-onderneming die een suite van strategische technologie-oplossingen levert om te voorzien in de behoeften binnen de branche met betrekking tot bandbreedte en het draadloze spectrum, en het effectief te gelde maken van reclamecontent over een steeds breder bereik van mobiele apparaten. De oplossingen van A2Zlogix kunnen moeiteloos worden geïntegreerd in bestaande infrastructuren en bieden onmiddellijk en oplopend rendement, door serviceproviders in staat te stellen de kwaliteit van hun digitale mediaservices en de beleving van de gebruiker te verbeteren. Tot het oplossingenportfolio van het bedrijf behoren ImageIQ ® Image Bandwidth Reduction (IBR), ImageIQ ®Video Bandwidth Reduction (VBR), en Advertisement Sync Gateway (ASG).

Het hoofdkantoor van A2Zlogix, Inc. bevindt zich in Edison, New Jersey, en is te bereiken via +1 (732) 476-6812 of www.a2zlogix.com.

Het A2Zlogix-logo, ImageIQ-logo, en “ImageIQ” zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van A2Zlogix Inc. of HDlogix Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle overige handelsmerken die in dit document worden genoemd zijn het eigendom van de respectieve eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
A2Zlogix, Inc.
Sandra Bullock, +1-732-476-6808
Directeur Marketing
Sbullock@A2Zlogix.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr