08:22 uur 08-09-2015

IneoQuest richt zich op de IBC 2015 op video-informatie in het hele netwerk

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– IneoQuest Technologies, de wereldwijd ingezette experts op het gebied van het doorlichten, de rapportage en de analyse van bedrijfskritieke videos voor omroeporganisaties, contenteigenaren en serviceproviders van mobiele en vaste telefoonlijnen, kondigde vandaag aan dat ze hun end-to-end videokwaliteitsbewakingdiensten en -producten voor zowel lineaire als OTT/adaptieve infrastructuren op 11-15 september 2015 zullen presenteren op de IBC in Amsterdam. IneoQuest presenteert dan ook zijn meest recente technologie voor het beheren van lineaire netwerk Quality of Service (QoS).

De producten van IneoQuest bieden van contentoorsprong/headend to viewer diepgaande video-informatie over het hele bereik van continu veranderende distributienetwerken en apparaten. Door in realtime de statistieken van meerdere cruciale punten in de videodistributieketen te meten en te verzamelen – van het voorbereiden van de content en de netwerklevering tot het afspelen op het apparaat – kunnen contenteigenaren en serviceproviders snel en nauwkeurig de prestaties van en de vraag naar hun videodiensten bepalen. En als er problemen met de kwaliteit of het gedrag van het publiek worden ontdekt dan kunnen de oorzaak en locatie snel worden geïdentificeerd en aangepakt waardoor de klanten van IneoQuest actie kunnen ondernemen om hun videodiensten aan te passen aan de vraag van hun kijkers.

“De tools en technologieën die we op de IBC van dit jaar demonstreren, zijn van cruciaal belang voor het effectief functioneren van alle videodistributiebedrijven,” stelt Kurt Michel, Senior Marketing Director van IneoQuest. “De bedrijfstak worstelt om te kunnen voldoen aan eisen van de hedendaagse kijkers die altijd “connected” zijn, en dit stuwt de problematiek tot nog nooit eerder vertoonde niveaus. En tegelijkertijd blijven de kwaliteitsverwachtingen van de kijkers voortdurend stijgen, en het “wiebelgedrag” van de kijker is vaak een afspiegeling van problemen met de kwaliteit. Ons uitgebreide pakket aan diensten en producten biedt de focus en het inzicht die onze klanten moeten hebben om zowel hun traditionele en opkomende op video gebaseerde zakelijke activiteiten te managen als om dat wiebelgedrag in te tomen.”

Naast het presenteren van zijn meest recente technologie voor het beheren van servicekwaliteit demonstreert IneoQuest op de IBC het volgende:

  • Audience Measurement Platform (AMP) voor OTT/adaptieve media
    • Ongekend realtime inzicht in de afspeelkwaliteit en het resulterende gedrag van het publiek mogelijk gemaakt via de AMP Endpoint Analytics SDK
    • Realtime correlatie van QoS en kijkersgedrag voor elk apparaat
    • Eenvoudige, uitvoerige gebruikersinterface met diepe inzoommogelijkheden in alle uiteenlopende distributienetwerken
  • Headend/Origin quality of content (QoC) voorbereidingsvalidatie van de meest recente DVA 4.0-technologie
  • Uitvoerige tools voor video-informatie die snel de relatie tonen tussen contentvoorbereidingskwaliteit voor de headend/origin, de impact op de QoS van de kijker en het resulterende kijkersgedrag – en dat alles in één gebruikersinterface.
  • Virtualized Solutions met een pad naar SDN/NFV

We moedigen bezoekers aan om hun lastigste problemen op het gebied van videokwaliteit te bespreken met de experts op dit gebied van IneoQuest, op hun stand (hal 3 – standnummer 3.A23).

Over IneoQuest Technologies

IneoQuest biedt ‘s werelds toonaangevende mediabedrijven en serviceproviders het kritisch inzicht dat ze nodig hebben om kijkers op al hun apparaten en op elk netwerk vast te houden. IneoQuest wordt door Deloitte, Red Herring Inc., Frost & Sullivan en andere bedrijven gezien als industrieleider en innovator, en de gepatenteerde producten van IneoQuest blijven de standaard zetten voor het meten van de videokwaliteit en het gedrag van de kijker. Meer informatie over hoe IneoQuest de video-ervaring herdefiniëert vindt u op www.ineoquest.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

IneoQuest
Kurt Michel, +1-508-618-0229
kurt.michel@ineoquest.com
of
SmartMark Communications LLC voor IneoQuest
Lindsay Ambrose, +1-215-504-4272
lambrose@smartmarkusa.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr