09:53 uur 07-09-2015

WEY Technology: intelligent toetsenbord voor revolutionaire efficiëntie op werkvloer

ROTKREUZ, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– WEY Technology kondigt de lancering van zijn WEY Smart Touch aan. Dit intelligente toetsenbord vereenvoudigt processen op werkplekken met meerdere schermen en systemen aanzienlijk, dankzij een reeks verrassende eigenschappen.

Het multifunctionele toetsenbord, dat WEY in Zwitserland ontwierp en produceerde, bevat baanbrekende technologie. Het apparaat zorgt voor een revolutie in efficiëntie binnen veeleisende werkomgevingen, zoals op de beurs of in meldkamers. Het was nog nooit zo gemakkelijk om te schakelen tussen om het even hoeveel computers en andere informatiebronnen op schermen en videowalls. De kern van WEY Smart Touch bestaat uit een aanraakscherm van 10 inch (25,4 centimeter) dat zijn lay-out automatisch aanpast aan het geselecteerde systeem. Telefonie, berichtendiensten, interactieve radio- en videogesprekken en andere externe apparatuur en software zijn naadloos te integreren. Gebruikers kunnen eenvoudig schakelen tussen al hun aangesloten systemen, die ze bovendien makkelijk kunnen beheren en aansturen.

https://youtu.be/Wb-etD-UaUc

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

WEY Technology AG
Markus Rinke
Head of Global Marketing
Telephone +41 44 751 89 65
markus.rinke@weytec.com

WEY Technology: Intelligent keyboard revolutionises efficiency in the workplace

ROTKREUZ, Switzerland–(BUSINESS WIRE)– WEY Technology announces the launch of the “WEY Smart Touch” keyboard. The WEY Smart Touch significantly simplifies processes in all multi-screen workplaces where users need to switch between different systems. The intelligent keyboard boasts a broad range of surprising features.

This Smart News Release features multimedia. View the full release here: http://www.businesswire.com/news/home/20150831005112/en/

WWEY Smart Touch Keyboard (Photo: WEY Technology AG) WWEY Smart Touch Keyboard (Photo: WEY Technology AG)

The multifunctional keyboard, developed and produced by WEY and made in Switzerland, is groundbreaking technology. It revolutionises efficiency in high-performance workplaces, for instance, in control rooms and on trading floors. It has never been easier to switch any number of computers and other information sources onto multiple screens and videowalls. Central to the WEY Smart Touch is its 10” touch screen that automatically adapts its layout to the selected system. Telephony, messenger, two-way radio and videoconferencing, as well as external devices and other software applications, can be integrated seamlessly. Users can easily manage and control all their connected systems and switch between them.

For WEY Technology, with its headquarters in Switzerland, the WEY Smart Touch is much more than a product enhancement. Rather, it represents a completely new, intuitive desktop management philosophy. WEY CEO Armin Klingler emphasises its significance: “The WEY Smart Touch sets new standards and dramatically simplifies day-to-day workflows in complex high-performance workplaces.”

The WEY Smart Touch has been designed to be operated intuitively by a wide variety of employees. Programmable fields on the touch screen and interchangeable keypads can be customised to meet individual requirements. With its exchangeable snap-in key panel, the keyboard sets new standards for hygiene in 24-hour working environments. Movement and brightness sensors markedly enhance ergonomics and reduce energy consumption at the desk.

The WEY Smart Touch is appropriate for applications in police and fire departments, emergency services, airports, railway and traffic control centres, trading floors, energy production facilities, industrial environments, multimedia reception areas and smart buildings, etc. The WEY Smart Touch is available in over 40 countries worldwide.

More information:

Contacts

WEY Technology AG
Markus Rinke
Head of Global Marketing
Telephone +41 44 751 89 65
markus.rinke@weytec.com
www.weytec.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr