09:04 uur 07-09-2015

Liquidity Services uitgeroepen tot “Asset Disposal Firm of the Year” door ACQ Magazine

WASHINGTON & LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Liquidity Services (NASDAQ: LQDT), een wereldwijd leverancier in de omgekeerde toeleveringsketen met de grootste marktplaats ter wereld voor bedrijfsoverschotten, heeft vandaag bekendgemaakt dat ACQ Magazine het bedrijf in het kader van zijn Global Awards 2015 wederom heeft uitgeroepen tot “Asset Disposal Firm of the Year” – de prijs voor een bedrijf dat bemiddelt in overbodig geworden bedrijfsmiddelen. Dit is het tweede jaar op rij dat het bedrijf en zijn online marktplaats www.Go-Dove.comdeze eer te beurt valt waardoor zijn managers, teams en bedrijven erkenning krijgen voor hun uitstekende prestaties en best practices in een groot aantal bedrijfstakken waaronder waardebepalingsdiensten.

“We zijn blij dat onze branchegenoten wederom Liquidity Services en GoIndustry DoveBid hebben uitverkoren tot ‘Asset Disposal Firm of the Year,’” stelt Elaine Shelley, het hoofd van de Engelse Valuations for Liquidity Services’ Capital Assets Group. “Ons global valuations team is van de beste en meeste ervaren teams in de bedrijfstak en bedient meer dan 150 klanten in 20 bedrijfstakken en 70 landen. Omdat het team kan bogen op in totaal meer dan 600 jaar ervaring en een ongeëvenaarde kennis heeft opgedaan van de markt en de bedrijfsmiddelen kan het met succes zo ongeveer alle waardebepalingen in vrijwel een branche aan. Nauwkeurige en objectieve waardebepalingen zijn de cruciale componenten om van elke fusie of acquisitie een succes te maken waardoor onze klanten weloverwogen zakelijke beslissingen kunnen nemen.”

Het programma ACQ Global Awards 2015 erkent individuele managers, voorbeeldige teams en gerenommeerde bedrijven voor hun prestaties in een groot aantal verschillende bedrijfstakken. De kandidaten worden door hun branchegenoten beoordeeld, en hun prestaties en best practices worden afgezet tegen toppresteerders in de hele wereld. Een gespecialiseerde beoordelingsmodule biedt een robuuste methodologie voor het vergelijken en het verwerven van kennis waardoor een relevant en objectief proces wordt gegarandeerd. Daarnaast is Liquidity Services onlangs ook door

Corporate LiveWire in het kader van hun Mergers and Acquisitions 2015 Awards uitgeroepen tot “Most Outstanding Asset Valuation Services Firm 2015 – Engeland” ; “Asset Valuation and Appraisal Firm of the Year – Engeland” door Worldwide Financial Advisor Awards Magazine Continent Awards 2015; “Asset Valuation and Appraisal Firm of the Year – Engeland” doorInterContinental Finance 2014 End of Year Country Awards; “Asset Valuation Firm of the Year” door Finance Monthly’s Global Awards 2015; “Asset Valuation and Appraisal Firm of the Year – Engeland” door 2015 DealMakers Country Awards; en “Best Asset Sales & Disposition Services 2015 – Engeland” door Acquisition International’s M&A Awards 2015.

Over Liquidity Services

Liquidity Services is een wereldwijde leverancier in de omgekeerde toeleveringsketen met de grootste marktplaats ter wereld voor bedrijfsoverschotten. We werken samen met wereldwijde Fortune 1000 ondernemingen, middelgrote bedrijven en overheidsinstellingen om op een intelligente manier overbodig geworden bedrijfsmiddelen en voorraden om te vormen van een last tot een liquiditeit die het behalen van strategische doelstellingen kan verwezenlijken. Door onze superieure service, onze ongeëvenaarde schaal en door het feit dat we resultaten kunnen leveren konden we langdurige relaties opbouwen met meer dan 8000 klanten in de hele wereld. Wij zijn met bijna USD 6 miljard in afgeronde transacties en ongeveer 3 miljoen kopers in bijna 200 landen de onaantastbare leider in het leveren van slimme oplossingen voor overbodig geworden bedrijfsmiddelen. Laat ons zorgen voor een betere toekomst van uw overtollige bedrijfsmiddelen. Bezoek ons op LiquidityServices.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Liquidity Services
Jeanette Hanfling
Director of Public Relations
202-467-5723
jeanette.hanfling@liquidit yservices.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr