13:58 uur 07-09-2015

China Yiwu International Commodities Fair opent in oktober zijn deuren

YIWU, China–(BUSINESS WIRE)– De 21e China Yiwu International Commodities Fair (Yiwu Fair) vindt van 21 tot 25 oktober 2015 plaats in Yiwu in China.

In 2015 biedt Yiwu Fair een uitgebreidere en complete internationale handelsdienst aan handelaren uit het buitenland. Daarnaast verbetert de beurs zijn handelsdienstzone ten behoeve van aanbieders van logistiek, transport, buitengaats vrachtvervoer, douanewerk, buitenlandse makelaarsdiensten, verzekeringen en juridische diensten en grensoverschrijdende e-commerce.

In de afgelopen twee decennia heeft Yiwu Fair een grote groei doorgemaakt in zijn streven ‘de natie te dienen door de wereld tegemoet te treden’. Dankzij zijn unieke beursmodel, dat zowel tentoonstelling als markt is, groeide Yiwu Fair uit tot een grote Oost-Chinese toegangspoort voor buitenlandse handel en de buitenlandse markt voor kleine en middelgrote bedrijven

 

China Yiwu International Commodities Fair to Open in October

 

YIWU, China–(BUSINESS WIRE)– The 21st China Yiwu International Commodities Fair (Yiwu Fair) will be held in Yiwu, China on October 21-25, 2015.

In 2015, Yiwu Fair will provide a more comprehensive one-stop international trade service to oversea buyers, and enhance its trade service zone to serve suppliers of logistics & transportation, offshore freight forwarding, custom clearance, foreign trade agent, insurance & legal consultation and cross-border e-commerce.

In the past two decades, Yiwu Fair has experienced a fast growth with its mission of “facing the world and serving the nation”. With the unique exhibition model of “Market + Exhibition”, Yiwu Fair featuring selected household goods and diversified exhibitors has become a major access to foreign trade and the overseas market for medium and small-sized companies in Eastern China.

Based on Yiwu Fair and Yiwu Small Commodities Market, a Yiwu market economic circle is emerging with Yiwu at the center. With orders from Yiwu Fair and the small commodities market, the products are distributed to all over the world through the powerful logistics network.

In 2014, the 20th Yiwu Fair provided 4,500 standard international booths for 2,529 companies that came from 22 countries and regions of the world. Deals worth a total of RMB 17.074 billion were made, among which the foreign trade value amounted to RMB 10.71 billion, accounting for 62.73% of the total. It showcased products in 7 categories, namely hardware, electronics & electrical appliances, jewelries and accessories, crafts, daily necessities, stationery products, and knitting & textile products. Meanwhile, Yiwu Market as a major session of Yiwu Fair, provides products from over 200,000 enterprises in China, which also fully shows the export-oriented characteristics of Yiwu Fair.

Contacts

Yiwu International Commodities Fair Co., ltd
William Zhong, +86-579-85415475
zy@yiwufair.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr