11:53 uur 01-09-2015

Multimedia, Inc. is exclusieve marketingvertegenwoordiger vliegveld Sao Paulo Guarulhos

ORLANDO, Fla.–(BUSINESS WIRE)– Multimedia, Inc. (www.multimediausa.com), een toonaangevende mediavertegenwoordiger uit de Verenigde Staten, is begonnen aan de internationale vertegenwoordiging van Modern Mídia en zijn mediaportfolio, met onder andere het vliegveld Sao Paulo Guarulhos. Modern Mídia, dat voor het grootste deel in handen is van Bandeirantes TV Network, bezit enkele van de beste buitenreclamefaciliteiten van Brazilië. Sao Paulo Guarulhos, ook wel bekend als GRU Airport, is de grootste luchthaven van Latijns-Amerika.

In de aanloop naar de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro hebben op GRU Airport grote uitbreidingsprojecten plaats, zoals de aanleg van nieuwe star- en landingsbanen. Het vliegveld restaureert twee terminals, nadat het eerder een derde terminal had geopend. Daarmee wil GRU Airport de best mogelijke dienstverlening bieden aan de circa honderdduizend passagiers die de luchthaven dagelijks ontvangt. Terminal 3 is vergelijkbaar met de beste vliegvelden ter wereld en steunt op moderne technologie die de passagiersstromen veilig en ontspannen in goede banen leidt.

 

Multimedia, Inc. Announces the Exclusive International Advertising Representation of Sao Paulo Guarulhos International Airport

ORLANDO, Fla.–(BUSINESS WIRE)– Multimedia, Inc. ( www.multimediausa.com), the leading U.S. based international media representative, started today the exclusive international advertising representation of Modern Mídia and all of its media portfolio, including Sao Paulo Guarulhos International Airport. Modern Mídia, majority owned by Bandeirantes TV Network, operates some of the best OOH facilities in Brazil. Sao Paulo Guarulhos, known as GRU Airport, is the largest international airport in Latin America.

Major expansion projects in GRU Airport, such as the construction of additional runways, are ongoing ahead of the 2016 Rio Olympic and Paralympic Games. In addition to the new Terminal 3 opened last year, the airport is retrofitting its Terminals 1 and 2 to offer the best services for its 100,000+ daily passengers. Terminal 3, which is comparable to the best airports in the world, relies on modern technology to facilitate passenger flow with safety and in a relaxed atmosphere.

With a record total of almost 40 million passengers and over 300,000 flights in 2014 Sao Paulo Guarulhos is the largest Brazilian gateway for international arrivals and departures. The latest research by Ipsos points out that 70% of the passengers are from the upper and the upper middle socio economic classes.

Multimedia has over 20 years of experience serving advertising agencies and direct accounts, with the exclusive worldwide representation of leading Latin American media and the exclusive representation for the Americas of leading newspapers from Europe, Asia, and the Middle East. It is the exclusive worldwide advertising representative for leading Brazilian media, such as the general interest newspapers O Globo and O Estado de S. Paulo, the business newspaper Valor Econômico, and Época magazines – Época and Época Negócios.

Multimedia is the only media representative in the United States that represents, on an exclusive basis, leading media from all BRIC countries – Brazil, Russia, India, and China. The company has a network of 82 agents in 31 countries across the world, and operates its own sales team headquartered in Orlando, Florida.

Please call Carol Souza at +1-407-903-5000 Ext. 249 to ask for a quote or any additional information that you may need. Or e-mail to csouza@multimediausa.com. Visit our website atwww.multimediausa.com. We will be happy to serve you on your international advertising needs in Latin America, Europe, Asia, and the Middle East.

Contacts

Multimedia, Inc.
Carol Souza, +1-407-903-5000 x249

Check out our twitter: @NewsNovumpr