08:11 uur 25-08-2015

SirionLabs intensiveert focus op Europa met benoeming Hartmut Jeager

FRANKFURT, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– SirionLabs, de toonaangevende aanbieder van geavanceerde technologie voor bevoorradingsbeheer, heeft vandaag bekendgemaakt dat Hartmut Jeager het bedrijf komt versterken als senior onderdirecteur van de afdeling sales Europa. Hartmut heeft meer dan dertig jaar aan ervaring in strategisch inkopen en managementadvisering binnen het IT-domein. Hij bekleedde eerder leidinggevende functies bij Deutsche Bank, EDS, Sun Microsystems en TPI EuroSourcing. Uit hoofde van zijn nieuwe functie staat Hartmut aan het hoofd van de sales- en bedrijfsontwikkelingsactiviteiten van SirionLabs binnen de Europese Unie. Daarnaast blijft hij zich inzetten voor de ontwikkeling van digitale inkoopadviesdiensten voor pliXos, een in München gevestigd bedrijf dat met SirionLabs samenwerkt. Hartmut is zelf werkzaam in Frankfurt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SirionLabs
Devinderjeet Singh
General Manager, Marketing
devinderjeet.singh@sirionlabs.com

SirionLabs Increases Europe Focus with Addition of Sourcing Veteran Hartmut Jaeger as Senior Vice President, Sales (Europe)

 

FRANKFURT, Germany–(BUSINESS WIRE)– SirionLabs, the leading provider of advanced supplier management technology products, today announced that sourcing veteran Hartmut Jaeger has joined the company as Senior Vice President of Sales (Europe). Hartmut has more than 30 years of experience in strategic sourcing and management consulting in the IT services domain and has previously served in leadership roles at Deutsche Bank, EDS, Sun Microsystems, and TPI EuroSourcing. In this role, Hartmut will lead SirionLabs’ sales and business development efforts in the European Union and continue the development of Digital Sourcing Advisory Services he started with pliXos, a Munich based partner of SirionLabs. Hartmut will be based in Frankfurt, Germany.

“SirionLabs was conceived with the idea of simplifying the management of complex outsourcing engagements and enabling Fortune Global organizations to extract the full value of their strategic sourcing engagements. Europe has the largest share of the global outsourcing market and is a key market for us. Hartmut, with his rich experience and long standing relationships in this region, will be a great addition to the SirionLabs leadership team,” said Ajay Agrawal, Founder and CEO, SirionLabs.

“The lack of alignment between an enterprise’s strategic sourcing vision and the on-ground performance has been an ongoing challenge for business leaders especially in multi-sourced environments. Based on my first-hand experience of dealing with these challenges, I am convinced that SirionLabs’ unique technology-based approach can effectively deliver higher value in strategic services engagements,” said Hartmut.

About SirionLabs

SirionLabs is the leading provider of enterprise SaaS products focused on the post-signature management of complex services contracts. SirionLabs’ proprietary suite, Sirion, significantly reduces the cost of supplier governance function by automating complex procedures across key governance disciplines – contract, performance, financial, relationship and risk management. The high level of process automation cultivates trust, transparency and authenticity in sourcing transactions leading to strengthened buyer-supplier relationships, reduced value leakage, enhanced compliance and deeper insight into performance levels.

You can visit us at http://www.sirionlabs.com, and follow us on LinkedIn and Twitter.

Contacts

SirionLabs
Devinderjeet Singh
General Manager, Marketing
devinderjeet.singh@sirionlabs.co m
+91.991.038.0574

Check out our twitter: @NewsNovumpr