13:08 uur 24-08-2015

Bedrijfsgroei van Tripwire blijft toenemen in de eerste helft van 2015

PORTLAND, Oregon, VS–(BUSINESS WIRE)– Tripwire, Inc., een toonaangevende wereldwijde leverancier van geavanceerde bedreigings-, beveiligings- en nalevingsoplossingen, kondigde vandaag een groei aan van twee cijfers in zijn grote, strategische deals en de deals op ingangsniveau gedurende de eerste zes maanden van 2015. De grote, strategische deals van het bedrijf zijn met meer dan 40 procent gegroeid in vergelijking met het tweede kwartaal van 2014. Tripwire breidde ook zijn primaire Noord-Amerikaanse markt uit met 25 procent in de eerste helft van 2015, ze melden recordinkomsten en winsten door de sterke verkoop van Tripwire® IP360 TM, een kwetsbaarheidsmanagementoplossing, en de Tripwire NERC Solution Suite, een beveiligings- en nalevingsoplossing ontworpen om te voldoen aan de unieke nalevings- en cybersecurity-eisen van energiebedrijven.

Nadat hij het bedrijf elf jaar lang geleid heeft met winstgevende groei en de succesvolle acquisitie van Belden Inc., zal Jim Johnson aftreden als president aan het eind van september 2015. Gus Malezis, op dit moment vice-president van de wereldwijde sales en al 25 jaar werkzaam in de technologie, zal de rol van president op zich nemen.

Tijdens zijn carrière heeft Malezis onder andere bij Merisel, 3Com en McAfee gewerkt. In 2005 ging hij bij nCircle werken als vice-president van de wereldwijde sales en toen Tripwire nCircle inlijfde in 2013 nam hij deze zelfde positie op zich bij Tripwire. Het vermogen van Malezis om met succes leiding te geven aan organisaties in de ultraconcurrentiegerichte technologiemarkten maakt hem de natuurlijke keuze voor het leiden van de volgende groeifase van Tripwire.

“Het is een groot voorrecht dat ik gevraagd ben om de leiding van Tripwire op me te nemen terwijl we doorgaan met ons sterke groeitraject in de komende maanden en jaren,” zei Malezis, de aanstaande president van Tripwire. “Jim Johnson heeft een uitstekend team opgebouwd, en ik kijk er naar uit om verder te bouwen op de stevige fundering die het bedrijf heeft gelegd en ook op het zelfs nog verder versnellen van het innovatietempo.”

Belangrijke producthoogtepunten in de eerste helft van 2015 waren onder andere:

  • Meer dan 200 procent toename in de verkoop van NERC Solutions Suite.
  • Het pakket van kwetsbaarheidsmanagementoplossingen van Tripwire spoort nu meer dan 100.000 bedreigingen op, inclusief spraakmakende kwetsbaarheden zoals Heartbleed, Shellshock, Superfish, POODLE en Freak.
  • Uitgebreide platform- en beleidsondersteuning voor Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) versie 3.1 in Tripwire ® Enterprise en Tripwire IP360 inclusief volledige zichtbaarheid in alle encryptieniveaus.
  • Een nieuwe versie van Tripwire Security Intelligence Hub helpt bij het verbeteren van de effectiviteit en betrouwbaarheid van kwetsbaarheidsmanagementprogramma’s door het identificeren van herstelknelpunten, het effectiever beheren van SSL-cerfificaten, en het eenvoudiger maken van de herstelworkflowplanning.
  • Doorgaande expansie van het Technology Alliance Program samenwerkingsverband inclusief integratie met Hitachi-ID, LogRhythm, Sigmaflow en Novatech.

Managementoplossingen van Tripwire voor beveiliging en kwetsbaarheid beschermen kritische servers en eindpunten van meer dan 9.000 klanten in 91 landen. Meer dan de helft van de Fortune 500-bedrijven vertrouwt op Tripwire voor hun beveiligings- en nalevingsbehoeftes. Oplossingen van Tripwire beschermen vele van de grootste, meest gevoelige netwerken in de wereld, waaronder negen van de top 10 nutsbedrijven in de VS, acht van de top 10 wereldwijde detailhandels en zeven van de top 10 wereldwijde telecommunicatiebedrijven. Tripwire beschermt meer dan 10 miljoen bezittingen.

Tripwire is de grootste “pure-play” concurrent die zich uitsluitend richt op de markten voor beheer van beveiligingsconfiguraties en beheer van beveiliging en kwetsbaarheid. Het jaarlijkse rapport “Worldwide Security and Vulnerability Management 2014-2018 Forecast and 2013 Vendor Shares” van de International Data Corporation ( IDC) toont dat Tripwire is opgeklommen tot de tweede grootste leverancier in de beleids- en nalevingscategorie. Met 10,3 procent marktaandeel in deze categorie, is de marktpositie van Tripwire nu groter dan die van Symantec en doet alleen onder voor die van IBM. Tripwire staat ook gepositioneerd als één van de top vijf leveranciers in de algehele markt voor beheer van algemene beveiliging en kwetsbaarheid, voor McAfee, NetIQ, Symantec, Qualys, Rapid7 en Tenable Network Security.

“Tripwire had een uitzonderlijke eerste helft dit jaar,” zei Jim Johnson, de vertrekkende president van Tripwire. “Onze winstgevendheid blijft op recordsnelheid groeien, en we verwachten sterke omzet en winstgevendheid in de rest van 2015. Onze sterke financiële discipline maakt het ons mogelijk om agressief te blijven investeren in technologie waarmee een aantal van de moeilijkste cyberbeveiligingsuitdagingen waar onze klanten mee te maken hebben wordt opgelost.

Ga voor meer informatie naar www.tripwire.com.

Over Tripwire

Tripwire is een toonaangevende leverancier van geavanceerde oplossingen voor bedreiging, beveiliging en naleving die bedrijven, dienstverleners en overheidsinstanties in staat stelt om met vertrouwen bedreigingen van cybersecurity te detecteren, te voorkomen en er op te reageren. De oplossingen van Tripwire zijn gebaseerd op highfidelity zichtbaarheid van activa en diepe eindpuntintelligentie gecombineerd met bedrijfscontext en maken automatisering van beveiliging door enterprise-integratie mogelijk. De portefeuille van Tripwire van enterprise-class beveiligingsoplossingen omvat beheer van configuratie en beleid, bewaking van bestandsintegriteit, beheer van kwetsbaarheid en log-intelligentie. Voor meer informatie ga naarwww.tripwire.com, voor beveiligingsnieuws, -trends en -inzichten naar http://www.tripwire.com/state-of-security/ of volg ons op Twitter @TripwireInc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tripwire, Inc.
Shelley Boose, 408-398-6987
sboose@tripwire.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr