08:32 uur 24-08-2015

Bank of America Corporation deponeert een voorlopige proxyverklaring

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Bank of America Corporation (het “Bedrijf”) heeft op 13 augustus 2015 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (de “SEC”) een voorlopige proxyverklaring gedeponeerd op Schema 14A met betrekking tot een speciale aandeelhoudersvergadering die op 22 september 2015 zal plaatsvinden.

De Raad van Bestuur heeft deze speciale vergadering bijeengeroepen om aandeelhouders te vragen om de amendementen te ratificeren die in oktober 2014 zijn aangebracht in het huishoudelijk reglement van het Bedrijf, waarbij de verplichting is verwijderd dat de voorzitter van de Raad een onafhankelijke directeur moet zijn, en bepalingen zijn toegevoegd waarin een Lead Independent Director wordt overwogen. Kort voor de aandeelhoudersvergadering van 2015 van het Bedrijf, heeft de Raad van Bestuur besloten om deze ratificatiestemming te houden.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bank of America
Michael Pressman, assistent algemene raad
980-386-5083

Check out our twitter: @NewsNovumpr