08:21 uur 21-08-2015

print24.com – nu ook beschikbaar op mobiele apparaten

RADEBEUL, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– print24,com, het vlaggenschipbedrijf van de online drukkerij UNITEDPRINT SE, biedt nu een nog gemakkelijkere manier om haar diensten te gebruiken op een mobiel apparaat. Met deze nieuwe functie kunnen klanten hun smartphone en tablet gebruiken om de prijs van de producten binnen het gehele portfolio snel en gemakkelijk te berekenen terwijl ze onderweg zijn.

“Met deze nieuwe functie kunnen klanten – ongeacht waar ze zijn of welke apparaten ze gebruiken – de prijs van drukproducten berekenen op een website die speciaal ontworpen is voor mobiele apparaten. Of ze zich nu op het kantoor van de klant bevinden of zelfs onderweg zijn naar een verkoopbijeenkomst, met name wederverkopers en agentschappen zullen in staat zijn om de kosten van alle door de klant vereiste producten te berekenen en een up-to-date prijs te bieden,” aldus Ali Jason Bazooband, Managing Director Marketing van print24.com. “De volgende stap voor ons is om de mobiele website nog verder uit te breiden, zodat het gehele bestelproces kan worden uitgevoerd op een mobiel toestel. Alle functies, waaronder onze beveiligde betaalmethodes, zullen uiteraard beschikbaar zijn via de mobiele service,” vervolgde hij.

Naast het ‘programma voor oplages bestaande uit één stuk’ van print24.com, die klanten de mogelijkheid biedt om te bestellen in kleine hoeveelheden, maakt UNITEDPRINT SE ook gebruik van deze functie om de feedback van klanten proactief in aanmerking te nemen, waardoor de voortdurende optimalisering en verbetering van haar diensten gegarandeerd zijn.

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE. UNITEDPRINT SE is samen met haar merken print24, Easyprint, unitedprint, firstprint, getprint en printwhat een van de toonaangevende bedrijven wereldwijd op het gebied van online printen. Het bedrijf voorziet haar klanten van klassieke drukproducten zoals pamfletten, posters, ansichtkaarten, visitekaartjes en briefpapier, naast hoogwaardige producten uit de textieldruk-, fotoafdruk-, grootformaatdruk- en gastronomiesector. Meer dan 700 werknemers werken dag en nacht met de allernieuwste technologie in een productieruimte van meer dan 10.000 m². Het bedrijf heeft vestigingen in 26 landen: Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, China, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Nederland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Polen, Portugal, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr