09:35 uur 21-08-2015

Mindbreeze gepositioneerd in het ‘challengers’ kwadrant van het Magic Quadrant voor enterprise search van 2015

LINZ, Oostenrijk–(BUSINESS WIRE)– Mindbreeze, leider in de big data en enterprise search sector, heeft vandaag aangekondigd dat Gartner, Inc. het bedrijf gepositioneerd heeft in het ‘challengers’ kwadrant van het Magic Quadrant voor enterprise search. Mindbreeze werd hoogste gepositioneerd voor Vermogen tot uitvoering. Het onderzoeks- en adviesbureau evalueerde 15 verschillende dienstverleners uit de hele wereld.

“Big data hebben een belangrijke rol in de bedrijfswereld van vandaag. Bedrijven die hun concurrentiepositie willen behouden moeten zich tot het uiterste inspannen in hun dagelijkse bedrijfsuitvoering om over goede informatie te beschikken,” aldus de oprichter en CEO van Mindbreeze, Daniel Fallmann. “Onze Mindbreeze InSpire-toepassing is een hoge prestaties leverend product met onmiddellijke resultaat voor bedrijven. Duurzaam en intelligent omgaan met informatie wordt steeds belangrijker op de weg naar succes. Wij zijn er heel trots op dat we als hoogste geplaatst worden voor Vermogen tot uitvoering. Wij geloven dat de beslissing bevestigd wordt door onze tevreden, succesvolle en brede klantenkring die snel groeit.”

Mindbreeze verzet al meer dan tien jaar bakens als het gaat om analyse, intelligente combinatie en hogesnelheid gegevenslocatie binnen bedrijven. De Europese zoektoepassingMindbreeze InSpire verzamelt snel en uitgebreid informatie vanuit zowel interne gegevensbronnen als cloudapplicaties, met toegang voor het hele bedrijf. Mindbreeze InSpire vangt alle gestructureerde en niet gestructureerde informatie van een bedrijf, waaronder content van personen, instellingen, documenten, aantekeningen, e-mail en agendavermeldingen. Hiervan wordt een zoekindex gemaakt die automatisch wordt bijgewerkt. De semantische correlaties van de index zorgen voor snelle en eenvoudige toegang tot het hele gegevensbestand. Met behulp van semantische analyses, intelligente zoekvragen en een algoritme om zoekresultaten voorrang te geven, wordt de gebruikers zo een volledig panorama geboden van een bepaald onderrwerp, zoals een business case, een klant of een product.

Gartner heeft de verschillende dienstverleners ondergebracht in de rubrieken “Challengers,” “Leiders,” “Visionaire Partijen,” en “Nichespelers” gebaseerd op criteria als volledigheid van visie en vermogen tot uitvoering. Gartner publiceerde haar ‘Magic Quadrant voor Enterprise Search’ van Whit Andrews en Hannes Koehler-Kruener op 19 augustus 2015.

Download nu het Magic Quadrant voor Enterprise Search 2015.

Magic Quadrant

Gartner beveelt geen enkele leverancier, product of dienst aan die in haar onderzoekspublicaties worden beschreven. Ook geeft het bedrijf geen advies aan technologiegebruikers om alleen leveranciers met de hoogste kwalificaties of andere aanduiding te selecteren. Gartner baseert haar onderzoeksresultaten op de opinies van Gartner’s onderzoeksactiviteiten, en deze zijn geen constatering van een feit. Gartner wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over Mindbreeze

Mindbreeze GmbH, gevestigd in Linz, Oostenrijk, is een toonaangevende leverancier van software voor snelle en intuïtieve zoekoplossingen voor relevante bedrijfs- en internetgegevens. Met Mindbreeze is het eenvoudig zoeken: naast de vereiste inhoud biedt de software ook alle relevante en verwante informatie, waaronder aaneensluiting van bedrijfsgroepen.http://www.mindbreeze.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mindbreeze GmbH
Ulrike Kogler, +43 732 606162-0
PR@mindbreeze.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr