14:12 uur 19-08-2015

LP Building Products lanceert vernieuwde internationale websites

NASHVILLE, Tennessee (VS)–(BUSINESS WIRE)– LP Building Products heeft het nieuwe ontwerp aangekondigd van haar Europese en Australische websites, respectievelijk LPCorp.com/EU en LPCorp.com/AU. Eén van de vele nieuwe kenmerken: elk interactief, mobiel-compatibel ontwerp van de website biedt consistente weergave vanaf elk apparaat, en een nieuwe gebruikersinterface maakt het navigeren van de websites eenvoudiger.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20150819005646/nl/

LPCorp.com/EU is available in four languages, including English, French, Dutch and German, and will ... LPCorp.com/EU is available in four languages, including English, French, Dutch and German, and will automatically default to the language settings of the user’s device. To experience the new European LP Building Products websites, visit English at LPCorp.com/EU or LPCorp.com/DK, French at LPCorp.com/FR or LPCorp.com/BE, Dutch at LPCorp.com/NL, or German at LPCorp.com/DE. (Photo: Business Wire)

“We wilden onze klanten voorzien van gebruiksvriendelijke sites die hen in staat stellen de informatie die ze nodig hebben gemakkelijk vanaf elk digitaal platform te kunnen vinden,” zei Al Huber, EWP internationaal salesmanager voor LP Building Products. “Eén van de grootste verbeteringen is onze bijgewerkte literatuurzoeker. Klanten kunnen per product browsen of zoeken, en zo snel nauwkeurige resultaten vinden.”

De sites laten ook productpagina’s zien binnen een gemakkelijk navigeerbare structuur, waardoor het vinden van productdetails geen moeite hoeft te kosten. Daarnaast vereenvoudigt een nieuwe “Waar kopen”-functie het vinden van lokale LP-dealers en -producten.

De websites zijn de nieuwe plek voor LP’s sectorblog, Engineered Wood, en hebben een geactualiseerde nieuwssectie en een nieuwe sectie voor nieuws op het vlak van duurzaamheid waarbij de nadruk wordt gelegd op het werk van LP op dit gebied.

LPCorp.com/EU is beschikbaar in vier talen, inclusief Engels, Frans, Nederlands en Duits, en schakelt automatisch over naar de taalinstellingen van het apparaat van de gebruiker.

“Wij hebben de nieuwe internationale websites opnieuw ontworpen om onze klanten beter te bereiken met de diensten die ze onderweg nodig hebben, als ze van hun mobiele apparaat of een desktop gebruik maken,” stelde Lisa Reese, EWP marketingpartner voor LP Building Products. “En, de verbetering van de automatische taalinstellingen helpt om de communicatiebarrières met onze internationale klanten weg te halen en zo te zorgen voor gemakkelijk toegankelijke informatie over de hele wereld.”

De geactualiseerde indeling en nieuwe gebruikservaring verhogen de snelheid waarmee bezoekers kunnen vinden wat ze nodig hebben. Het vernieuwde navigatiesysteem biedt eenvoudige menu-dropdown-kenmerken over de hele breedte van het bovenste gedeelte van de pagina op een desktop, en een gebruiksvriendelijk menu-systeem op het mobiel apparaat.

Om met de nieuwe Europese websites van LP Building Products kennis te maken, ga naar Engels via LPCorp.com/EU of LPCorp.com/DK, Frans via LPCorp.com/FR of LPCorp.com/BE,Nederlands via LPCorp.com/NL, of Duits via LPCorp.com/DE.

Om met de nieuwe Australische website van LP Building Products kennis te maken, ga naar LPCorp.com/AU or LPCorp.com/NZ.

Over LP Building Products

Louisiana-Pacific Corporation is een vooraanstaande fabrikant van houten bouw materialen van hoge kwaliteit, met inbegrip van OSB, structurele lijstproducten, en buitenbeplating voor gebruik in residentiële, industriële en lichte commerciële bouwprojecten. Vanuit productievestigingen in de Verenigde Staten, Canada, Chili en Brazilië, worden LP-producten verkocht aan aannemers en huiseigenaren via distributeurs van, en dealers in bouwmaterialen en detailzaken voor huismaterialen. LP werd opgericht in 1973, heeft haar hoofdkantoor in Nashville, Tennessee, en wordt op de New York Stock Exchange verhandeld onder LPX. Ga voor meer informatie naar LPCorp.com..

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

voor Louisiana-Pacific Corporation
Caroline Mauldin, 615-385-1100
cmauldin@gsandf.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr