16:26 uur 11-08-2015

Andersen Global gaat de Braziliaanse markt op

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Anderson Global kondigt met trots aan dat het bedrijf, dankzij de toetreding van INOVV Consultores Associados, nu ook vestigingen in São Paulo en Campinas zal hebben. Na de toetreding tot de Andersen-familie, zal INOVV in Brazilië verder gaan onder de naam Andersen Tax. INOVV is de derde lidfirma die de naam van Anderson aan zal nemen en de eerste die toetreedt tot Andersen Global in Zuid-Amerika.

“Ik ben ervan overtuigd dat INOVV een waardevolle aanwinst zal blijken voor Andersen Global”, liet Mark Vorsatz, CEO van Andersen Tax, weten. “Hun gespecialiseerde kennis op het gebied van internationale vennootschapsbelasting zal onze internationale inspanningen om te groeien als bedrijf perfect aanvullen en positief bijdragen aan ons imago, dat gebaseerd is op eersteklas service. Brazilië is een belangrijke markt en zal wereldwijd een steeds grotere rol gaan spelen.”

Een totaal van 10 hoogopgeleide deskundigen, waaronder partners Bernardo Oliveira en Leonardo Mesquita, zullen zich bij Andersen Global aansluiten. Voordat ze INOVV oprichtten, zijn Oliveira en Mesquita ruime tijd actief geweest bij PWC. Gezamenlijk hebben zij uitgebreide kennis op verschillende servicegebieden, waaronder indirecte belastingen (waaronder btw), directe belastingen, fiscaal advies, belasting op arbeid en sociale zekerheid en internationaal belastingrecht voor individuele en zakelijke klanten van elk formaat.

“Toetreding tot Andersen Global is voor ons een unieke kans om ons kantoor snel te laten groeien”, aldus Mesquita, die de directeur van het kantoor in São Paulo zal worden. “We hebben nu de mogelijkheid om onze klanten over de hele wereld uitgebreide service te bieden.”

Met de toevoeging van locaties in São Paulo en Campinas, heeft Andersen Global nu 43 internationale vestigingen en meer dan 1100 professionals over de hele wereld. Andersen Global is in 2014 door Andersen Tax in de Verenigde Staten opgericht. Andersen Tax was eerder bekend als WTAS voordat deze naam in september 2014 werd veranderd na het verwerven van de rechten op de naam Andersen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Shereen A. Terrero, 213-593-2307
shereen.terrero@AndersenTax.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr