15:26 uur 10-08-2015

WWE® neemt het op voor de gezinnen van de overleden helden van Ground Zero

STAMFORD, Connecticut–(BUSINESS WIRE)– WWE bundelt zijn krachten met Hollywood-beroemdheden en beroepsatleten via een wereldwijde online veiling op Charitybuzz.com om met unieke ervaringen “Answer The Call” van het liefdadigheidsfonds voor de weduwen en kinderen van de New Yorkse politie en de brandweer te steunen.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20150810005608/nl/

(Photo: Business Wire)(Photo: Business Wire)

Fans kunnen van nu tot op dinsdag 25 augustus 12 uur www.Charitybuzz.com/WWE bezoeken om te bieden op exclusieve ervaringen met WWE Superstar John Cena ®, Hockey Hall of Famer Mark Messier, WWE Chief Brand Officer Stephanie McMahon, WWE Hall of Famer Stone Cold Steve Austin, talkshowhosts Michael Strahan en Kelly Ripa en nog veel meer beroemdheden. WWE’s ondersteuning van “Answer The Call” vormt een onderdeel van de initiatieven van WWE voor de gemeenschap ter viering van SummerSlam ® die plaatsvindt op zondag 23 augustus in Barclays Center in Brooklyn, New York.

“We zijn erg blij dat WWE ons helpt met ‘Answer The Call’ voor de gezinnen van overleden eerstehulpverleners van New York City,” stelt Mark Messier, Vice-president van het Community Affairs for the NY Police and Fire Widows’ and Children’s Benefit Fund. “Ons partnerschap zal ervoor zorgen dat we door kunnen gaan met ons netwerk om ondersteuning en financiële steun te verlenen aan de mensen die hun dierbaren hebben verloren die hun plicht deden.”

“WWE zet zich in om met behulp van de kracht van ons merk te helpen om het leven te verbeteren van gezinnen in de hele wereld,” zegt Stephanie McMahon, de Chief Brand Officer van WWE. “We steunen met trots ‘Answer The Call’ en de gezinnen van de moedig mannen en vrouwen die het ultieme offer hebben gebracht om hun stad te beschermen.”

Hoogtepunten van de nnline veiling zijn onder andere:

 • Mark Messier’s persoonlijke New York Rangers tickets en een ontmoeting met de speler uit de Hockey Hal of Fame.
 • Een ontmoeting met John Cena tijdens de worstelshow Monday Night Raw ® .
 • De hal overnemen in Barclays Center in Brooklyn, New York.
 • Backstage tour en ontmoeting met Stephanie McMahon tijdens Monday Night Raw.
 • Ontmoeting met Stone Cold Steve Austin tijdens een live opname van de Stone Cold Steve Austin Podcast op WWE ® Network.
 • Mini-camp voor beginners in het MetLife Stadium voor 50 mensen.
 • Suite tijdens een Brooklyn Nets game in het seizoen 2015-2016 en een gesigneerde teamfoto.
 • Ontmoeting met Brock Lesnar en Paul Heyman bij een WWE-evenement.
 • Ontmoeting met Michael Strahan en Kelly Ripa en vier tickets voor LIVE with Kelly & Michael.
 • De seizoensfinale bijwonen van WWE Tough Enough en een ontmoeting met Daniel Bryan, Paige, Lita, Booker T en Billy Gunn.
 • Twee tickets voor Late Night with Seth Meyers en een mok gesigneerd door Seth Meyers.

Voor meer informatie of om te bieden op de volledige lijst met veilingitems bezoekt u www.Charitybuzz.com/WWE. De opbrengsten helpen de gezinnen van de politieagenten, brandweermannen, haven- en EMS-personeel die zijn omgekomen toen ze hun plicht deden.

Over WWE:

WWE, een beursgenoteerde onderneming (NYSE: WWE), is een geïntegreerd mediabedrijf en een erkend toonaangevend bedrijf in de wereldwijde entertainmentsector. Het bedrijf bestaat uit een portefeuille van bedrijven die 52 weken per jaar originele content creëren en leveren aan een publiek in de hele wereld. WWE zet zich in voor gezinsvriendelijk entertainment op zijn platforms van televisieprogramma’s, pay-per-view, digitale media en uitgeverijen. De programma’s van WWE bereiken in 35 talen meer dan 650 miljoen huishoudens wereldwijd. WWE Network, het allereerste 24/7 over-the-top premienetwerk dat alle 12 live pay-per-views, geplande programmering en een enorme video-on-demandbibliotheek biedt, is op dit moment in meer dan 175 landen beschikbaar. Het bedrijf heeft zijn hoofdvestiging in Stamford, Connecticut, en heeft kantoren in New York, Los Angeles, Londen, Mexico City, Mumbai, Shanghai, Singapore, Dubai, München en Tokio.

Meer informatie over WWE (NYSE: WWE) vindt u op wwe.com en corporate.wwe.com. Voor informatie over onze wereldwijde activiteiten gaat u naar http://www.wwe.com/worldwide/.

Over Charitybuzz:

Charitybuzz werft fondsen voor non-profitorganisaties in de hele wereld met online veilingen van ‘s werelds meest herkenbare beroemdheden en merken. Charitybuzz biedt zijn online community van bieders befaamde acteurs en muzikanten, leiders uit het bedrijfsleven en politieke leiders, sportsterren, luxe reizen, couture, zeldzame memorabilia en nog veel meer exclusieve mogelijkheden om hun dromen te verwezenlijken en belangrijk te zijn. Sinds de lancering heeft Charitybuzz meer dan USD 130 miljoen voor liefdadigheid ingezameld.

Voor meer informatie bezoekt u www.Charitybuzz.com, `Like’ ons op Facebook op www.Facebook.com/Charitybuzz of volgt u ons op Twitter op @Charitybuzz.

Over The New York Police and Fire Widows’ and Children’s Benefit Fund

The New York Police and Fire Widows’ and Children’s Benefit Fund helpt de gezinnen van van de politieagenten, brandweermannen, het haven- en EMS-personeel die zijn omgekomen toen ze hun plicht deden. Sinds de oprichting in 1985 door Daniel J. “Rusty” Staub heeft de liefdadigheidsinstelling meer dan USD 130 miljoen uitgedeeld aan honderden gezinnen. Het liefdadigheidsfonds biedt onmiddellijke en permanente financiële bijstand in de vorm van jaarlijkse uitkeringen aan rouwende gezinnen die hun dierbaren hebben verloren. Daarnaast biedt het liefdadigheidsfonds een doorlopend netwerk van ondersteuning en bijeenkomsten voor deze gezinnen zodat ze met de tragedie om leren gaan en er met elkaar over kunnen praten. Het liefdadigheidsfonds helpt ongeveer 600 gezinnen, en heeft als doel de begunstigden voor de rest van hun leven zinvolle hulp te bieden.

Ga naar www.answerthecall.org. Volg het liefdadigheidsfonds op Twitter @AnswertheCall, Facebook www.facebook.com/AnswertheCallNYC en Instagram @AnswertheCallNYC.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

WWE
Matt Altman, 203-352-1177
Matthew.Altman@wwecorp.com
ofAnswer The Call
Mike Loughran, 212-981-5258
answerthecall@dkcnews.com
of
Charitybuzz
Ben Erwin, 646-998-6170
Ben@Charitybuzz.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr