08:11 uur 04-08-2015

print24 gaat zich richten op oplagen bestaande uit één exemplaar

RADEBEUL, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Aangepaste drukproducten, te beginnen bij één exemplaar: de online drukkerij UNITEDPRINT SE, met haar meest bekende merk print24.com, biedt nu de mogelijkheid om veel meer producten te bestellen, te beginnen met oplagen die uit slechts één exemplaar bestaan. Dit omvat tijdschriften/catalogi (perfect-gebonden), posters, kalenders en vele andere producten.

“Onze klanten zijn grotendeels professionele bureaus die vaak een origineel voorbeeld nodig hebben om mee te kunnen nemen naar vergaderingen met klanten,” aldus Ali Jason Bazooband, Managing Director Marketing van print24,com. “Met het programma voor oplagen bestaande uit één exemplaar maken wij dit nu mogelijk. De volgende weken zullen we ook individuele en kleine oplagen voor al onze andere producten invoeren.”

Met het nieuwe productassortiment kunnen klanten van print24.com nu op eenvoudige manier herhaalde bestellingen flexibeler plannen of plaatsen als individuele oplagen. De online drukkerij staat garant voor hoge kwaliteitsnormen en snellere levertijden, zelfs voor een afdrukproductie bestaande uit één exemplaar.

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE. UNITEDPRINT SE is samen met haar merken print24, Easyprint, unitedprint, firstprint, getprint en printwhat een van de toonaangevende bedrijven wereldwijd op het gebied van online printen. Het bedrijf voorziet haar klanten van klassieke drukproducten zoals pamfletten, posters, ansichtkaarten, visitekaartjes en briefpapier, naast hoogwaardige producten uit de textieldruk-, fotoafdruk-, grootformaatdruk- en gastronomiesector. Meer dan 700 werknemers werken dag en nacht met de allernieuwste technologie in een productieruimte van meer dan 10.000 m². Het bedrijf heeft vestigingen in 26 landen: Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, China, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Nederland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Polen, Portugal, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr