13:31 uur 03-08-2015

Mindbreeze en Namiki lanceren strategisch partnerschap

LINZ, Oostenrijk–(BUSINESS WIRE)– Namiki en Mindbreeze zullen hun strategisch samenwerkingsverband beginnen en samen een bedrijfszoekapparaat distribueren voor klanten met hoge eisen op de Mexicaanse markt. Namiki heeft vele jaren ervaring op het gebied van de implementatie van zoekoplossingen voor grote klanten.

“Namiki is verheugd om haar strategisch partnerschap met Mindbreeze voor Mexico en de rest van LATAM aan te kondigen. Dit samenwerkingsverband zal de klanten van Namiki de mogelijkheid bieden om hun eigen informatie op grote schaal uit te breiden, met behulp van de Enterprise Search-oplossing Mindbreeze InSpire. In het verleden was het belangrijkste probleem de beschikbaarheid van informatie; tegenwoordig is het probleem om de juiste informatie te vinden uit de enorme hoeveelheden data die wij verzamelen. Mindbreeze InSpire zal directe toegang geven tot informatie die verspreid is over verschillende bronnen, zoals content management systemen, e-mail, databases, archieven en vele andere plaatsen. De juiste informatie op het juiste moment is de sleutel tot het nemen van de juiste beslissing,” aldus Raúl Medina Mora Nieto, Director General bij Namiki Enterprise.

Krachtige bedrijfszoeksystemen voor ondernemingen moeten de relaties tussen de verschillende soorten informatie herkennen en in staat zijn om deze dienovereenkomstig te koppelen. Mindbreeze Search Appliance is eenvoudig te gebruiken, heeft een hoge schaalbaarheid en geeft de gebruiker alleen de informatie die hij of zij bevoegd is om te bekijken.

“We zijn altijd op zoek naar partners die gespecialiseerd zijn in onze Mindbreeze-producten. Samenwerken met Namiki opent de deur voor ons om aan de Mexicaanse markt te leveren en een hele nieuwe groep klanten te laten kennismaken met Mindbreeze InSpire. Met Namiki hebben we een uiterst professionele partner gekregen met wie we reeds het eerste grote succes vieren,” verklaart Daniel Fallmann, oprichter en CEO van Mindbreeze.

Mindbreeze heeft al een groeiend internationaal netwerk van partners opgericht in Italië, Groot-Brittannië, Slowakije, Duitsland, de Benelux en nu in Mexico.

Over Namiki

Namiki Enterprise is een Mexicaans bedrijf gespecialiseerd in Enterprise Search. Namiki is de toonaangevende dienstverlener gespecialiseerd in het ontwerp, de implementatie en het beheer van bedrijfszoektoepassingen, met meer dan 50 implementaties in Mexico en Latijns-Amerika.

Over Mindbreeze

Mindbreeze GmbH, gevestigd in Linz, Oostenrijk, is een toonaangevende Europese leverancier van softwareproducten voor Enterprise Search, Big Data en kennisbeheer. De producten van Mindbreeze bieden inzicht in informatie en maken een geconsolideerd overzicht van zakelijke kennis mogelijk – ongeacht waar (gegevensbronnen) en hoe (gestructureerd of ongestructureerd) deze gegevens zijn opgeslagen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mindbreeze
Ulrike Kogler, +43 732 606162-620
pr@mindbreeze.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr