16:04 uur 30-07-2015

print24 lanceert meer dan 100 nieuwe producten en diensten in recordtijd!

RADEBEUL, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Online printbedrijf UNITEDPRINT SE heeft, samen met haar bekende vlaggenschip print24.com, binnen een tijdspanne van slechts drie maanden haar bestaande productassortiment uitgebreid met meer dan 100 nieuwe aantrekkelijke producten en diensten.

Hiertoe behoren conventionele tickets, praktisch doordrukpapier en papieren tassen, alsmede grote mastvlaggen, gevel-/steigerdoeken, storestoppers/stoepborden, stoffen banners en beach flags, en andere artikelen. Het portfolio omvat nu ook talloze fotoproducten, zoals fotoboeken, fotocanvas, populaire textielartikelen als hoodies met lange mouwen en rits, en promotionele artikelen als memokubussen en notitieboeken.

Naast het traditionele uploaden van printgegevens, is het heel eenvoudig producten met een persoonlijk design te maken met behulp van de tool FreeDesign van print24.com. Deze mogelijkheid wordt eveneens geboden op Easyprint, een van de andere merknamen van UNITEDPRINT SE.

Het productassortiment wordt uitgebreid met een verscheidenheid aan nieuwe diensten, zoals de mogelijkheid voor houders van grote accounts om te profiteren van expreslevering tegen standaardprijzen, de interfaceverbinding met de USS Connect API of de mogelijkheid tot een verlengde betalingstermijn.

Ali Jason Bazooband, Managing Director Marketing van print24.com legt uit: “Onze innovatieve geest beweegt ons ertoe voortdurend te streven naar verbeteringen, met name op het gebied van producten en diensten. Ons doel is onze klanten een breed assortiment van producten aan te bieden met vele aanpassingsopties. In aanvulling daarop bieden we nu diensten aan die het mogelijk maken een bestelling 30, 60, of zelfs 90 dagen na levering te betalen. Daarnaast verbreden we onze printrun-diensten en bieden we enkelvoudige en kleine printruns aan voor alle producten. Ons programma printrun 1 stelt onze professionele wederverkopers in staat veel sneller proefdrukken te maken voor hun klanten.”

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE. UNITEDPRINT SE, samen met haar merknamen print24, Easyprint, unitedprint, firstprint, getprint en printwhat, is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van online printing ter wereld. Het bedrijf voorziet haar klanten van klassieke printproducten als folders, posters, ansichtkaarten, visitekaartjes en briefpapier, naast hoogwaardige producten als drukken op textiel, foto’s afdrukken, drukken op grote formaten en menukaarten. Meer dan 700 werknemers werken dag en nacht met de allernieuwste technologie in een productieruimte van meer dan 10.000 m². Het bedrijf heeft vestigingen in 26 landen – België, Brazilië, Canada, China, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
0049 (0)351 /
27225388
presse@unitedprint.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr