08:27 uur 30-07-2015

Bank of America Corporation dient kwartaalcijfers in via het 10-Q-formulier

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– De Bank of America Corporation heeft vandaag haar kwartaalcijfers ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission (“SEC”) via het 10-Q-formulier voor de kwartaalperiode eindigd op 30 juni 2015.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Bank of America
Michael Pressman, +1-980-386-5083
Assistant
General Counsel

Check out our twitter: @NewsNovumpr