08:54 uur 29-07-2015

Mediaspectrum opent Europees hoofdkantoor in Zug

MIAMI BEACH, Fla.–(BUSINESS WIRE)– Mediaspectrum, Inc. heeft vandaag bekendgemaakt dat het internationaal uitbreidt en een nieuw kantoor opent in het Zwitserse Zug. Evenals bij de eerdere opening van een Europees datacenter van Mediaspectrum, dient het reclametechnologiebedrijf met het nieuwe hoofdkantoor zijn groeiende klantenbestand in Europa.

“Meer mediabedrijven zijn voor het consolideren en beheren van hun reclamecampagnes op meerdere kanalen afhankelijk van het Mediaspectrum-platform”, zei Alain D. Bandle, ceo van Mediaspectrum. “Deze nieuwe vestiging stelt ons in staat nauwer samen te werken met onze belangrijkste klanten en potentiële klanten in de regio, die cruciaal zijn voor ons succes en onze vooruitgang in Europa en de wereld.”

Mediaspectrum Opens New European Headquarters in Zug

MIAMI BEACH, Fla.–(BUSINESS WIRE)– Mediaspectrum, Inc.® today announced further international expansion with the opening of its newest office in Zug, Switzerland. Similar to the previous launch of Mediaspectrum’s European data center, the dedicated headquarters will serve a growing list of customers in Europe.

“More media companies rely on the Mediaspectrum platform to consolidate and manage their multichannel advertising and publishing,” said Alain D. Bandle, CEO of Mediaspectrum. “The new location allows us to more closely serve our key clients and prospects in the region, who are critical to our success as we continue to advance across Europe and the globe.”

Mediaspectrum has created the world’s largest platform for consolidating data across all aspects of an organization’s content and commerce into a single, global data model. With access to real-time and actionable data, the solution helps media companies simplify content creation and publishing, while increasing revenue by selling more ads to more people across all channels.

The European headquarters compliments Mediaspectrum’s US corporate headquarters in Miami, FL, with additional offices serving Boston, London, Moscow and Sydney.

About Mediaspectrum

Mediaspectrum is the premier technology for companies seeking to plan, execute, publish and analyze advertising and content across the media spectrum. Our 100% cloud-based platform provides a unique environment to consolidate and achieve these objectives, streamlining processes and managing content in order to reduce costs, increase revenues and improve the customer experience. Mediaspectrum is a Miami-based company with approximately 150 employees worldwide, with additional offices in Boston, London, Moscow, Sydney and Zug. We are found on the Web at http://www.mediaspectrum.net.

Contacts

Mediaspectrum, Inc.
Susie Dougherty, 786-497-1881
sdougherty@mediaspectrum.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr