11:39 uur 29-07-2015

De Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier ingediend

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– De Bank of America Corporation (de “onderneming”) heeft vandaag een actueel verslag via het 8-K formulier ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission, (“SEC”) gedateerd 28 juli 2015, waarin de volgende aankondiging:

  • David C. Darnell, Vice Chairman, Global Wealth & Investment Management van de onderneming, en een genoemde executive officer in de opdrachtverklaring van 2015 van de onderneming, is van plan zich in het laatste kwartaal van 2015 terug te trekken uit de onderneming. Verder zal Bruce R. Thompson met ingang van 1 augustus 2015 niet langer in dienst zijn als de Chief Financial Officer van de onderneming.
  • Paul M. Donofrio (55) is met ingang van 1 augustus 2015 benoemd tot Chief Financial Officer van de onderneming. Sinds april 2015 was Dhr. Donofrio de Strategic Finance Executive van de onderneming. Daarvoor was Dhr. Donofrio Head of Global Corporate Credit and Transaction Banking van januari 2012 tot april 2015, Co-Head of Global Corporate en Investment Banking van april 2011 tot januari 2012, en Head of Global Corporate Banking van februari 2010 tot april 2011.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, opdrachtverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document zal ook beschikbaar zijn op de website van het National Storage Mechanism op: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Bank of America
Michael Pressman, +1-980-386-5083
Assistant
General Counsel

Check out our twitter: @NewsNovumpr