08:21 uur 17-07-2015

Soraa lanceert eerste 4 graden AR111 led-lamp van de wereld

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Soraa, de wereldleider in GaN on GaNTM led-technologie, heeft vandaag de eerste 4 graden AR111 led-lamp met volledig zichtbaar spectrum gelanceerd, ontworpen om nauwkeurig en prachtig kleine objecten en ruimten te verlichten. De 6W AR111 4D led-lamp met grootte volgens de IEC-standaard beschikt over een uitstekende piekintensiteit; vlekkeloze bundeldefinitie en -randen; uitzonderlijke weergave van kleuren (CRI van 95 en R9 van 95) en witheid; trillingsvrij dimmen; en kan op maat gemaakt worden met het SNAP-systeem van het bedrijf.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20150716005918/nl/

Soraa launches the first full visible spectrum 4-degree AR111 LED lamp. (Photo: Business Wire)

Soraa launches the first full visible spectrum 4-degree AR111 LED lamp. (Photo: Business Wire)

“Verlichtingsontwerpers en -klanten hebben nu het perfecte hulpmiddel om mooi en efficiënt licht geconcentreerd te richten op kleine voorwerpen en in kleine ruimten,” aldus Nick Farraway, Senior VP van International Sales & Marketing bij Soraa. “Met een laag stroomverbruik, een unieke 4 graden bundel die mogelijk wordt gemaakt door onze technologieën GaN on GaNTM LED en POINT SOURCE OPTICSTM, en VP₃ VIVID COLORTM en VP₃ NATURAL WHITETM maakt onze nieuwe AR111-lamp precisieverlichting perfect.”

De POINT SOURCE OPTICSTM-technologie van Soraa produceert prachtige, uniforme bundels met hoge intensiteit. De optische technologie zorgt voor een piekintensiteit van 12.600 Cd voor de VIVID-serie en 15.900 Cd voor de BRILLIANT-serie.

De led-technologie Violet-Emission 3-Phosphor (VP₃) van Soraa zorgt voor een perfecte weergave van kleuren en witheid. Door alle kleuren in de regenboog te gebruiken, vooral een diepe roodemissie, kan VP₃ VIVID COLORTM warme tinten prachtig en accuraat weergeven waarbij een kleurweergave-index (CRI) van 95 en een dieproodweergave (R9) van 95 wordt gehaald. En in tegenstelling tot op blauw gebaseerde witte leds zonder enige violetemissie wordt het VP₃ NATURAL WHITETM van het bedrijf bereikt door de violetemissie zo samen te stellen dat zowel fluorescerende heldermakende agenten, waaronder natuurlijke objecten als het menselijk oog en de tanden, als kunstmatig vervaardigde witte materialen zoals kleding, papier en cosmetica op de juiste manier worden opgewekt.

De AR111 led-lamp, die is ontworpen voor een naadloze integratie van armaturen, is compatibel met een breed scala van industriestandaard dimmers en transformatoren, en is perfect voor gebruik in gesloten, niet-geventileerde armaturen voor binnens- en buitenshuis. De AR111 4D led-lamp is leverbaar in de kleurtemperaturen 2700 K en 3000 K. Bovendien werkt de 4 graden led-lamp van Soraa met haar bekroonde magnetische accessoire, het SNAP-systeem. Met een eenvoudig magnetisch accessoirestuk kunnen bundelvormen en de kleurtemperatuur worden gewijzigd, waardoor eindeloze ontwerp- en weergaveopties mogelijk zijn.

Voor meer informatie over de AR111 4D led-lamp van Soraa kunt u terecht op: www.soraa.com.

Over Soraa

Soraa heeft baanbrekend werk verricht op het gebied van led-lampen gemaakt van zuivere galliumnitridesubstraten (GaN on GaN™) en heeft daardoor gewone verlichting buitengewoon helder en efficiënt gemaakt. De GaN on GaN™-led-lampen van Soraa met volledige spectrum geven in vergelijking met lampen met leds die zijn gemaakt van niet-natuurlijke substraten kleuren superieur weer en stralen aanmerkelijk beter. Soraa is opgericht in 2008 en gevestigd in Fremont (Californië) waar het bedrijf in zijn uiterst geavanceerde fabriek zijn GaN on GaN™-leds produceert. Voor meer informatie gaat u naar www.soraa.com en volgt u het bedrijf op TwitterLinkedIn en Facebook.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Soraa Media:
Makovsky
Andy Beck, 001-202-587-5634
abeck@makovsky.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr