15:33 uur 16-07-2015

Philips SpeechPad: Revolutionair nieuw dicteerapparaat onthuld

WENEN–(BUSINESS WIRE)–Speech Processing Solutions, internationaal marktleider in professioneel dicteren, heeft zojuist zijn allernieuwste mobiele dicteerapparaat geïntroduceerd, de Philips SpeechPad. Dit gloednieuwe dicteerapparaat combineert de beste eigenschappen van een smartphone en van dicteertechnologie in één enkel ultra mobiel en innovatief apparaat.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20150716005071/nl/

Ontworpen voor efficiënter werken

Gebruikers kunnen met het dicteerapparaat tijd besparen door hun documenten in te spreken in plaats van deze zelf te typen. Professionals kunnen zich daardoor uitsluitend op hun kerntaken richten, bedrijfskosten besparen en efficiënter werken. “We hebben de SpeechPad ontwikkeld voor drukke professionals die zeer mobiel moeten zijn,” aldus dr. Thomas Brauner, CEO van Speech Processing Solutions. Gebruikers kunnen hun rapporten of e-mails overal en altijd inspreken en via Wi-Fi of Bluetooth direct met hun secretariaat of spraakherkenningssoftware delen. Hij vervolgt: “Gebruikers hebben nog nooit zoveel vrijheid en flexibiliteit gehad. Met deze geïntegreerde functies hoeven ze niet meer te wachten tot ze weer op kantoor zijn om hun dictaten aan het secretariaat te bezorgen.”

Mobiel dicteren revolutionair anders

“De Philips SpeechPad biedt u het beste van twee werelden. Hij vormt de ontbrekende schakel door het beste van smartphones en dicteerapparaten in zich te combineren,” aldus dr. Thomas Brauner. Gebruikers krijgen de voordelen dat een Android-apparaat biedt zoals een aanraakscherm, camera, Wi-Fi en Bluetooth, maar hebben ook nog een handige schuifschakelaar, accu’s die lang meegaan, professionele bewerkingsmogelijkheden en een maximale beveiliging. “Met zijn draadloze technologie kun je bestanden direct vanaf de SpeechPad verzenden, waar je ook bent,” voegt dr. Thomas Brauner toe.

Naadloos geïntegreerd in de Philips dicteerworkflow oplossingen

De Philips SpeechPad past naadloos in de Philips dicteerworkflow oplossingen zoals de cloud service SpeechLive. Met Philips SpeechLive heb je overal ter wereld toegang tot je dictaten en kan je ze ten allen tijde uploaden. Opnames kunnen automatisch naar een spraakherkenningssoftware of naar de juiste transcribent worden gezonden. SpeechLive biedt zelfs een transcriptiedienst aan: waar professionele typisten verwerken de dictaten in een korte tijdspanne.

De Philips SpeechPad wordt begin 2016 geïntroduceerd. Voor meer informatie omtrent de Philips producten en om een Philips dealer bij u in de buurt op te zoeken, gaat u naar: www.philips.com/dictation

Over Speech Processing Solutions

Speech Processing Solutions is wereldwijd marktleider in professioneel dicteren. Het bedrijf is in 1954 in Oostenrijk opgericht als onderdeel van Philips en het loopt al 60 jaar voorop in vernieuwing in het omzetten van spraak naar tekst. Het bedrijf streeft er voortdurend naar de beste te zijn en legt de nadruk op de allerhoogste kwaliteit. Het heeft baanbrekende producten ontwikkeld zoals het draagbare Philips Pocket Memo dicteerapparaat, de Philips SpeechMike Premium dicteermicrofoon en de Philips SpeechExec Dictation Recorder app voor smartphones. De allernieuwste innovatie, Philips SpeechLive, maakt dicteren sneller en gemakkelijker dan ooit, met een beveiligde dicteerworkflow in de cloud, naadloos geïntegreerd met de nieuwe spraak-naar-tekst service Philips SpeechScribe. Met oplossingen die speciaal op de behoeften van elke bedrijfstak afgestemd zijn, bespaart Speech Processing Solutions professionals tijd en geld, om hen zo efficiënt mogelijk te laten werken.

U kunt Speech Processing Solutions vinden op:

Facebook: http://www.facebook.com/philipsvoicetracer

Twitter @speech_com: http://www.twitter.com/speech_com

YouTube: http://www.youtube.com/philipsdictation

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/speech-processing-solutions

Contacts

Speech Processing Solutions
Richard Bancej
Richard.bancej@speech.com
Tel:
+43 1 60101-4191
www.philip
s.com/dictation

Check out our twitter: @NewsNovumpr