08:13 uur 15-07-2015

ebooking.com brengt samen met Expedia Affiliate Network (EAN) een revolutie teweeg voor het maken van eigen online hotelreserveringen

ARRECIFE DE LANZAROTE, Spanje–(BUSINESS WIRE)– ebooking.com, in samenwerking met Expedia Affiliate Network (EAN), biedt een voorproefje van een nieuwe service om eenvoudige zoekopdrachten naar de beste deals verspreid over verschillende datums mogelijk te maken. Hierbij worden de beschikbaarheid en prijzen tot 500 dagen vanaf de zoekdatum getoond. Deze nieuwe service heet RateCalendar.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht:http://www.businesswire.com/news/home/20150715005075/nl/

Dankzij deze exclusieve aanbieding van ebooking.com wordt voor de eerste keer in deze sector de vertrouwde functionaliteit van het reserveren van vluchten nu ook geboden voor online hotelreserveringen.

De RateCalendar is een belangrijke doorbraak voor de gebruiker waarmee op een eenvoudige en snelle wijze via het scherm prijzen kunnen worden vergeleken voor het kiezen van een hotel dat het best past bij de eisen van de gebruiker. Dit is mogelijk binnen een periode van een jaar of meer, terwijl de meeste hotels toestaan dat er later geannuleerd kan worden zonder verdere kosten.

De eerste fase van dit nieuwe systeem is van toepassing op slechts 25% van alle hotels, maar dit zal binnen een paar maanden toenemen tot 100%.

Deze nieuwe functie belooft een radicale verandering in de manier van het reserveren van hotels door klanten die uitgebreid informatie vooraf ontvangen en waarbij prijzen worden betaald die goedkoper zijn dan bij latere reserveringen (e booking).

De service kan worden bekeken zoals deze functioneert in het

Shangri-la hotel Paris
, een van de hotels die de RateCalendargebruikt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com:

http://www.businesswire.com/news/home/20150715005075/nl/

Contacts

ebooking.com
Contactpersoon voor de pers:
Luis Tolosa,
+34 928 80 50 15
luist@domibay.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr