10:56 uur 08-07-2015

Bentley dient vertrouwelijke registratieverklaring in bij de Securities and Exchange Commission voor de beursintroductie van zijn gewone klasse B-aandelen

EXTON, Pennsylvania–(BUSINESS WIRE)–Bentley Systems, Incorporated heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf een vertrouwelijke registratieverklaring van ontwerp heeft ingediend bij de Securities and Exchange Commission (SEC) voor de beursintroductie van zijn gewone klasse B-aandelen. De beursintroductie zal vermoedelijk plaatsvinden nadat de SEC de evaluatie van de registratieverklaring van ontwerp heeft afgerond.

Deze bekendmaking wordt gedaan naar aanleiding van en in overeenstemming met Regel 135 van de Securities Act uit 1933. Zoals voorgeschreven door Regel 135, houdt dit persbericht geen aanbieding in voor verkoop, of uitnodiging voor een bod tot aankoop van waardepapieren, en mag dit persbericht niet worden gezien als een aanbieding, uitnodiging of verkoop in enig rechtsgebied waar een dergelijke aanbieding, uitnodiging of verkoop onwettig is voorafgaand aan registratie of kwalificatie op grond van het aandelenrecht van het betreffende rechtsgebied.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bentley Systems, Incorporated
Ron Kuhfeld, +1 610 321 6493
ron.kuhfeld@bentley.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr