18:17 uur 25-06-2015

Tennisster Ana Ivanović wordt mede-eigenaar innovatief sportplatform Trainers4ME.com

Tennissensatie Ana Ivanović heeft vandaag aangekondigd dat ze toetreedt tot het snelgroeiende internetbedrijf Trainers4Me.com, waarvan ze mede-eigenaar wordt.

De wereldberoemde tennisster gaat zich inzetten voor dit innovatieve digitale platform, dat sportfans overal ter wereld direct toegang geeft tot duizenden sporttrainers.

“Ik ben erg blij dat ik deel uitmaak van het geweldige project Trainers4me.com. Trainers4Me streeft ernaar een wereldwijde gemeenschap van sportliefhebbers op te bouwen door hun de gemakkelijkste en meest kosteneffectieve methode te bieden voor het vinden van een persoonlijke trainer of instructeur van topkwaliteit, waar ook ter wereld”, legde Ivanović uit. “We bieden instructeurs in vrijwel iedere denkbare sport, van golf tot kitesurfen.”

 

Tennis Sensation Ana Ivanovic Becomes Co-Owner of Innovative Sporting PlatformTrainers4Me.com

LONDON – (Business Wire)

Tennis sensation Ana Ivanović today announced that she has joined the fast-growing Internet company Trainers4Me.com as a co-owner.

The world-famous tennis player is putting her strength behind this innovative digital platform which provides sports enthusiasts with immediate access to thousands of sports trainers across the globe.

Ana Ivanović explains: “I am excited to be part of the amazing Trainers4me.com project. The aim of Trainers4Me.com is to build a worldwide community of sports lovers by delivering the easiest and most cost-effective way of finding a top-class personal trainer or instructor anywhere in the world. We provide instructors in almost every sport imaginable from golf to kite surfing.”

The founders of Trainers4Me.com – Marko Filej, successful Internet entrepreneur, and former Wall Street professional Alexander Tamarkin, anticipate that the company will revolutionise the consumer experience in the sports industry much like other high profile digital platforms have done in recent years.

Marko Filej, CEO and founder explains: “We are very excited that Ana Ivanović sees the potential in our company. Our goal, at Trainers4Me.com, is to become the next Airbnb in the world of sports.

“We cater to the fast-pace lives of our customers by offering a highly accessible platform where sports lovers can easily interact with highly qualified sport trainers who coach people of all abilities, including those with additional needs.”

Trainers4Me.com also allows its customers to pursue their sporting passion while on holiday or travelling on business. Members can practice their favourite sports in their current location or simply stay in shape with a local trainer whilst away on business.

Visit the website at: http://www.trainers4me.com

Trainers4Me.com
Will Moore
will@kbapr.com
or
Melanie Faldo
melanie@kbapr.com
00 44 207 734 9995

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.
Check out our twitter: @NewsNovumpr