18:10 uur 24-06-2015

Virtual Forge brengt de eerste SAP HANA-codescanner op de markt

 

HEIDELBERG, Duitsland – (Business Wire) De meeste opwindende innovatie in de markt voor zakelijke software van dit moment komt van SAP: HANA. Daarmee kunnen apps worden gebruikt die de zakenwereld gaan veranderen. Het sleutelwoord is in dit geval ‘voorspellen’ – oftewel, gebeurtenissen kunnen voorzien om er vervolgens razendsnel op te reageren.Er is al een aantal scenario’s waarin bedrijven SAP HANA kunnen gebruiken voor voorspellende analyse. Tijdens de lancering van het product voor de SAP Business Suite 4 SAP HANA presenteerden de makers een voorspellende app voor onderhoud die was ontworpen om cruciale infrastructuur in de gaten te houden. De software lijkt ook uiterst geschikt als een middel voor voorspellende analyses in de gezondheidszorg en voorspellend politietoezicht.

In de context van het bedrijfsleven komen er steeds meer intrigerende applicaties. SAP CEO Bill McDermott verklaart: “Het SAP Business Network is twee keer zo groot als de activiteiten van Amazon, eBay en Alibaba samen.” Op die manier kunnen bedrijven inspelen op de behoeften van klanten om aanmerkelijk sneller nieuwe zakelijke mogelijkheden aan te boren. Dit is de volgende evolutionaire stap in de vercommercialisering van producten en diensten.

Het succes van HANA hangt dus voor een groot deel af van de apps die worden ontwikkeld om die nieuwe zakelijke mogelijkheden te realiseren. De HANA-apps verwerken bijzonder cruciale gegevens en zijn op de buitenwereld aangesloten via diverse interfaces. Daarom moeten deze nieuw oplossingen op een manier draaien die niet alleen stabiel en efficiënt is, maar ook veilig genoeg.

“De typische SAP-ontwikkelaar heeft als hij aan het HANA-platform werkt vanaf het prilste begin te maken met een aantal nieuw programmeertalen en een fundamenteel andere technologie,” legt Andreas Wiegenstein, CTO van Virtuele Forge, uit. “Daarom is het belangrijk om die ontwikkelaars uitstekend te begeleiden zodat ze betrouwbare, efficiënte en robuuste programmacode schrijven. Door controles te integreren in de ontwikkelomgeving van HANA kunnen fouten in een zo vroeg mogelijk stadium worden voorkomen, worden ontwikkelaars getraind, en worden de langetermijnkosten van fouten beperkt.”

Virtual Forge is een pioneer op het gebied van SAP-beveiliging en ontwikkelde de eerste SAP-codescanner al 8 jaar geleden. Vanaf dat moment heeft het bedrijf zijn unieke expertise op het gebied van het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten uitgebuit. Met de CodeProfiler 4 SAP HANA heeft het bedrijf de allereerste onafhankelijke tool geïntroduceerd die speciaal voor HANA-ontwikkelaars is ontworpen. Bekijk deze vernieuwing live tijdens de volgende webinar van Virtual Forge.

www.virtualforge.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Virtual Forge
Nicole Hellweg, +49 6221 868 90-0
nicole.hellweg@virtualforge.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.
Check out our twitter: @NewsNovumpr