18:29 uur 24-06-2015

Coty Inc. kondigt aan dat Bart Becht zal aanblijven als Chief Executive Officer

Zijn leiderschap biedt continuïteit aan Coty bij verdere groei van bedrijf op basis van nieuwe strategie

NEW YORK – (Business Wire)

Coty Inc. (NYSE:COTY) heeft vandaag bekendgemaakt dat Bart Becht zal aanblijven als Interim Chief Executive Officer van Coty. Dhr. Becht zal ook zijn voorzittersfunctie bij Coty behouden. Elio Leoni Sceti, voor wie plannen bestonden om vanaf juli CEO van Coty te worden, heeft naar aanleiding van deze verandering besloten om niet toe te treden tot Coty.

Peter Harf, directeur en voorzitter van de Honorerings- en Nominatiecommissie van Coty, verklaarde, “Na diepgaande besprekingen heeft de Raad van Bestuur van Coty besloten dat de continuïteit van het leiderschap uiterst belangrijk is om het verdere succes van Coty’s ingezette strategieplannen te verzekeren. Wij begrijpen volkomen het besluit van Elio om niet zoals gepland te gaan werken bij Coty en danken hem voor zijn professionaliteit gedurende deze hele procedure. Wij wensen hem al het beste voor de toekomst.”

Over Coty Inc.

Coty is een toonaangevende cosmeticaproducent met een netto omzet van $ 4,6 miljard voor het boekjaar eindigend op 30 juni 2014. Coty biedt als pure play cosmeticabedrijf een portfolio van bekende parfums, make-up en huid- en lichaamsverzorgingsmiddelen wereldwijd verkocht in meer dan 130 landen en regio’s. Coty’s merkenaanbod omvat topmerken zoals adidas, Calvin Klein, Chloé, DAVIDOFF, Marc Jacobs, OPI,philosophy, Playboy, Rimmel en Sally Hansen.

Meer informatie over Coty Inc. is beschikbaar op www.coty.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Coty Inc.
Investor Relations
Kevin Monaco, 212-389-6815
Media
Jessica Baltera, 212-389-7584

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.
Check out our twitter: @NewsNovumpr