18:27 uur 24-06-2015

CHEP Polen onderscheidt C.H. Robinson met de Relationship Award

HEP Polen onderscheidt C.H. Robinson met de Relationship Award

AMSTERDAM – (Business Wire)

Ter gelegenheid van het 15e jaar dat CHEP actief is in Polen, is C.H. Robinson bekroond met de CHEP ‘Long term business relationship – The longest transportation cooperation’-award tijdens het CHEP-gala gehouden in Warschau, Polen, op 18 juni 2015.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht:http://www.businesswire.com/news/home/20150623006740/nl/

Kinga di Salvo, Managing Director of CHEP Poland and Baltics presents Arkadiusz Glinka, director of  ... Kinga di Salvo, Managing Director of CHEP Poland and Baltics presents Arkadiusz Glinka, director of transportation at C.H. Robinson in Central Europe with the CHEP ‘Long term business relationship – The longest transportation cooperation’ award at the CHEP anniversary gala held in Warsaw, Poland on June 18, 2015. Credit: C.H. Robinson

CHEP werkt nauw samen met zijn zakenrelaties om de toeleveringsketen van hun klanten te verbeteren en nieuwe innovatieve diensten voor hen te ontwikkelen.

“Met deze award willen we C.H. Robinson onderscheiden als zakenpartner en laten zien hoe we het management van de toeleveringsketen op de Poolse markt hebben veranderd”, zegt Kinga di Salvo uit, Managing Director van CHEP Polen en de Baltische Staten.

Apreo Logistics, dat in 2012 werd gekocht door C.H. Robinson, nam eerst de groeiende binnenlandse zaken van CHEP voor zijn rekening door 100 tot 200 leveringen per jaar te verzorgen. De relatie bleef groeien en vandaag beheert C.H. Robinson bijna 20.000 leveringen per jaar, inclusief binnenlandse transporten en internationale transporten tussen Polen en de Baltische landen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije. De dienstenportefeuille is met de jaren gegroeid en omvat nu opslagdiensten, waarbij C.H. Robinson onder andere verantwoordelijk is voor het hergebruik van geretourneerde CHEP-pallets.

Arkadiusz Glinka, directeur van transport bij C.H. Robinson in Centraal-Europa legt uit, “CHEP Polen is een van onze meest gewaardeerde klanten op zowel de binnenlandse als internationale markten. We zijn al meer dan 12 jaar samen gegroeid als organisaties. De toekenning van de CHEP-award is de bekroning van onze zakenrelatie.”

Over C.H. Robinson Europa

C.H. Robinson Europa en gelieerde ondernemingen zijn een van de leidende wegtransport- en vrachtexpediteurs in Europa met een dynamisch netwerk van kantoren over geheel Europa. Sinds 1993 hebben we klanten flexibele, kwalitatieve en betrouwbare diensten geleverd die ons van de concurrentie onderscheiden. De gemotiveerde, meertalige en klantgerichte werknemers maken gebruik van hun lokale kennis en expertise voor elk transportprobleem en zij bouwen sterke, persoonlijke relaties op met de klanten die ze van dienst zijn. C.H. Robinson Europa is een dochterbedrijf van C.H. Robinson dat is gevestigd in Eden Prairie, Minnesota, VS. C.H. Robinson is opgericht in 1905 en een van de grootste logistiekbedrijven in de wereld. Het bedrijf biedt wereldwijde expeditiediensten, oplossingen voor logistics outsourcing, fresh produce sourcing en informatiediensten aan klanten wereldwijd, van grote multinationals naar kleine, plaatselijke bedrijven in een scala van branches. C.H. Robinson werkt via een netwerk van kantoren in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Azië. Bezoek voor meer informatie over C.H. Robinson http://www.chrobinson.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

C.H. Robinson Europa
Mike Wilken, 952-937-6761
Public Relations Manager
mike.wilken@chrobinson.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.
Check out our twitter: @NewsNovumpr