18:31 uur 24-06-2015

Andersen Global vestigt vertegenwoordiging in Guatemala

SAN FRANCISCO – (Business Wire)

Andersen Global kondigt met trots een nieuwe vertegenwoordiging aan in Guatemala door de uitbreiding met Trust Consulting in Guatemala City. Trust Consulting is het tweede lidbedrijf in Latijns-Amerika in 2015 dat de naam Andersen Tax aanneemt en zich aansluit bij Andersen Global.

“De uitbreiding met een locatie in Guatemala vult de uitbreidingen aan die we in geheel Latijns-Amerika doorvoeren,” aldus Mark Vorsatz, CEO van Andersen Tax. “Mario’s team bij Trust Consulting zal naadloos integreren, wat zal leiden tot verdere groei in de regio.”

De aansluiting bij Andersen Global in Guatemala City zal uit een team van meer dan 35 zeer bekwame professionals en drie partners bestaan: Mario Salazar, Carlos Cosajay en Cesar Castellanos. Trust Consulting biedt expertise op het gebied van belastingadvies, belastingplanning, gerechtelijke belastingprocedures, due diligence, btw en zeer veel andere diensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten in geheel Guatemala en Latijns-Amerika.

“Werken met Andersen Global is een geweldige gelegenheid voor ons om onze klanten beter van dienst te zijn,” verduidelijkte Mario Salazar, Office Managing Partner in Guatemala. “Veertien jaar bij Arthur Andersen heeft ons een aantal zeer belangrijke waarden bijgebracht die sterk aanwezig zijn gebleven in onze cultuur bij Trust Consulting. Ik ben blij dat ik bij een organisatie werk die dezelfde waarden deelt en beklemtoont.”

Met de extra vestiging in Guatemala City heeft Andersen Global nu 38 internationale locaties en wereldwijd meer dan 1.100 professionals in dienst. Andersen Global is in 2013 door Andersen Tax in de Verenigde Staten opgericht. Andersen Tax was voorheen bekend als WTAS voordat deze naam in september 2014 werd veranderd na het verwerven van de rechten op de naam Andersen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Andersen Tax
Shereen A. Terrero, 213-593-2307
shereen.terrero@AndersenTax.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.
Check out our twitter: @NewsNovumpr