18:48 uur 23-06-2015

PanAtlantic Exploration kondigt resultaten test met horizontale oliebron Turpiales-3 aan

PanAtlantic Exploration kondigt met blijdschap de resultaten van zijn kortetermijntest met de horizontale oliebron Turpiales-3 aan. Bij de voltooiing was de maximale productiesnelheid zevenhonderd vaten olie met een API-dichtheid van 16 en een BSW van 2 procent per dag. Voorzitter en ceo Robert Erlich zie in een reactie: “We zijn blij met de snelheid van de test en we blijven kijken naar de beste commerciële oplossing voor productie op de lange termijn.” Het 450 vierkante kilometer grote Turpial ligt in het vruchtbare midden van de Magdalena-vallei en wordt omringd door belangrijke olieproducerende velden. PanAtlantic heeft als exploitant een belang van 50 procent. Pluspetrol, de andere deelnemer aan de joint venture, heeft ook een belang van 50 procent.

PanAtlantic Exploration Announces Results from Short Term Test of Turpiales-3 Horizontal Well

HOUSTON – (Business Wire)

PanAtlantic Exploration is pleased to announce results from the short term test of Turpiales-3 horizontal well. The completion in the lower Real sand flowed at a maximum sustained rate of over 700 barrels of 16 degree API oil per day with a 2% BSW average. President and CEO Dr. Robert Erlich commented, “While we are pleased with the flow rates from the test, we continue to evaluate the best commercial solution for long term production.” The 450 square kilometer Turpial block is in the prolific Middle Magdalena Valley and is surrounded by significant producing oil fields. As Operator, PanAtlantic holds 50% interest with co-venturer Pluspetrol also holding 50%.

Please visit our new website at www.panatlanticexploration.com for more information or to contact us.

PanAtlantic
H. Daniel Hogan, 713-210-8400

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.
Check out our twitter: @NewsNovumpr