18:36 uur 23-06-2015

Hytera Mobilfunk GmbH ondertekent contract voor vernieuwing landelijk TETRA-netwerk C2000

Vertegenwoordigers van het Ministerie van Veiligheid en Justitie en ceo van Hytera Mobilfunk GmbH Matthias Klausing hebben op 17 juni het eerste contract voor vernieuwing van het C2000 TETRA-netwerk in Nederland ondertekend.

C2000 is het communicatiesysteem voor alle nooddiensten in Nederland en wordt in de komende jaren vernieuwd. De huidige hardware- en softwareonderdelen van C2000, dat een van de eerste landelijk TETRA-systemen van Europa is, hebben inmiddels hun beste tijd gehad. De vernieuwing bestaat uit drie delen: deel 1 is het spraaknetwerk tussen de meldkamers en hulpdiensten (T2000), deel 2 is het pagingnetwerk voor een alarmsysteem (P2000) en deel 3 behelst de aansturing van radio voor de meldkamer.

 

Hytera Mobilfunk GmbH Finally Awarded Contract for Renewal of Netherlands’ Nationwide TETRA Network C2000

THE HAGUE, Netherlands & BAD MUENDER, Germany – (Business Wire)

On 17th of June 2015 representatives of the Ministry of Security and Justice and the CEO of Hytera Mobilfunk GmbH, Matthias Klausing, signed the first contract for the renewal of the C2000 TETRA nationwide network in the Netherlands.

This Smart News Release features multimedia. View the full release here:http://www.businesswire.com/news/home/20150623005995/en/

Matthias Klausing, CEO and President of Hytera (Photo: Business Wire)Matthias Klausing, CEO and President of Hytera (Photo: Business Wire)

C2000 is the communications system for all emergency services in the Netherlands and will be renewed in the coming years. As one of Europe’s first nationwide TETRA systems, the end-of-life had been reached for most of the current system’s hard- and software. The renewal consists of three parts: part 1 is the voice network between control rooms and emergency workers (T2000), part 2 is the paging network for the alarm system (P2000) and part 3 contains the radio control for the control room.

Hytera Mobilfunk GmbH was provisionally awarded on March 5th for part 1 of the C2000. Now with the signing of the contract, the provisional award has changed into a final award.

“We are more than happy that our hard and convincing work during the tender phase and providing the best offer led us to the award of the contract. We are looking forward to realize the project in trustful partnership with the Ministry of Security and Justice as well as with the winners of part 2 and part 3 of the tender,” said Matthias Klausing, CEO and President of Hytera Mobilfunk GmbH.

About Hytera Communications

Hytera Communications Co., Ltd. (SHE:002583) is a world leading solution provider of professional mobile radio communications. It offers complete and customized communication solutions to government, public security, utility, transportation, enterprise and businesses. Founded in 1993 in Shenzhen, China, Hytera is a key player in the PMR (Professional Mobile Radio) communication industry with a large customer base in more than 80 countries and regions across the world. For more information, please visitwww.hytera.com.

Hytera Communications Co., Ltd.
Johnny Jian, +86-755-26972999
johnny.jian@hytera.com
Markus Oltmanns, +49-5042-998-232
markus.oltmanns@hytera.de

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr