18:41 uur 23-06-2015

Fluor door BASF gekozen als Global Engineering Partner

Toekomstige projecten om Fluor’s wereldwijde expertise en voetafdruk op een hoger plan te brengen

 

IRVING, Texas en AMSTERDAM – (Business Wire)

Fluor Corporation (NYSE: FLR) heeft vandaag bekendgemaakt dat het in Duitsland gevestigde BASF SE het bedrijf heeft gekozen als hun wereldwijde technologiepartner voor toekomstige wereldwijde chemische en petrochemische industriële projecten.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht:http://www.businesswire.com/news/home/20150623005756/nl/

Fluor COO Peter Oosterveer signs global agreement with BASF executives. (Photo: Business Wire)Fluor COO Peter Oosterveer signs global agreement with BASF executives. (Photo: Business Wire)

De dienstenovereenkomst – die werd getekend bij BASF’s chemiecomplex en hoofdvestiging in Ludwigshafen, Duitsland, door Peter Oosterveer, Fluor’s chief operating officer, Martin Buschbacher, BASF senior vice president van Global Indirect Procurement, Wolfgang Haas, BASF president van Legal, Taxes and Insurance en Volker Knabe, BASF president van Engineering and Maintenance – omvat conceptuele en front-end-engineering, detailed engineering, inkoop, projectmanagement, constructiemanagement en andere diensten.

“Wij zijn zeer verheugd met deze wereldwijde overeenkomst met BASF omdat deze een succesvolle samenwerking markeert die de afgelopen vier jaar tot stand is gekomen door projecten die ondernomen zijn onder drie regionale overeenkomsten – Azië, Europa en Noord-Amerika,” aldus Peter Oosterveer van Fluor. “Wij kunnen nu Fluor’s mondiale mogelijkheden op een hoger plan brengen om geïntegreerde oplossingen te bieden en chemische en petrochemische industriële projecten voor BASF overal in de wereld te leveren.”

Fluor zal zijn mondiale netwerk van kantoren gebruiken om overal in de wereld toekomstige industriële projecten van BASF uit te voeren. Er zal gebruik gemaakt worden van eerdere projectervaring met BASF in China, Duitsland, India, Polen, de Verenigde Staten, Spanje, Brazilië en Maleisië om de projectlevering voortdurend te verbeteren.

Over Fluor Corporation

Fluor Corporation (NYSE: FLR) is een wereldwijd techniek- en constructiebedrijf dat enkele van de meest complexe projecten in de wereld ontwerpt en bouwt. Het bedrijf maakt en levert innovatieve en geïntegreerde oplossingen voor zijn klanten op het gebied van techniek, inkoop, fabricage, bouw, onderhoud en projectmanagement op wereldwijde basis. Fluor bedient al meer dan 100 jaar klanten in de energie-, chemische, overheids-, industriële, infrastructuur-, mijn- en energiemarktsector. Fluor heeft zijn hoofdvestiging in Irving, Texas, en staat op plaats 136 op de FORTUNE 500-lijst. Met meer dan 40.000 werknemers wereldwijd, bedroegen de inkomsten van het bedrijf in 2014 $ 21,5 miljard. Ga voor meer informatie naar www.fluor.com of volg ons op Twitter @FluorCorp.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Fluor Corporation
Mediarelaties
Brian Mershon, 469-398-7621
of
Brett Turner, 864-281-6976
of
Beleggersrelaties
Geoff Telfer, 469-398-7070
of
Jason Landkamer, 469-398-7222

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.
Check out our twitter: @NewsNovumpr