18:59 uur 22-06-2015

Hannover start reclameoffensief voor jonge mensen in Nederland

HANNOVER, Duitsland – (Business Wire)

Met een groots opgezet reclameoffensief maakt Hannover Marketing und Tourismus GmbH (HMTG) het publiek in Nederland warm voor een bezoek aan de Leine-metropool. Daarbij staan vooral jonge mensen in het middelpunt die geïnteresseerd zijn in een individuele en stedelijke vorm van toerisme.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht:http://www.businesswire.com/news/home/20150622005501/nl/

Het gidsje Hannover Ronduit Uniek (“Hannover unverwechselbar”) biedt naast veelsoortige informatie over evenementen, stadsdelen, uitgaans- en shopping-mogelijkheden ook bestemmingen voor uitstapjes en avonturenpakketten. Het beschrijft Hannovers individuele stadsdeelculturen en zit vol tips over bars en (grand) caf├ęs, boetieks en trendy clubs, die bezoekers inspireren tot een zwerftocht door List, Linden en co. HMTG brengt de gids nu in een oplage van 150.000 stuks in de regio’s Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Doetinchem, Utrecht en Zwolle in omloop via directe bezorging aan huis. Daarnaast ligt deze handzame brochure klaar in bijna honderd openbare instellingen zoals musea, bibliotheken en recreatie-inrichtingen in Gelderland, Utrecht, Overijssel en Flevoland.

Inmiddels zorgen grote affiches op de stations van Amsterdam, Amersfoort, Deventer en Hengelo al voor extra aandacht. De reclameactiviteiten worden aangevuld met 250 grote affiches aan de Duitse kant van de grens met Nederland tussen Leer en Borken.

Meer informatie op www.hannover.de/nl

Foto’s voor redactioneel gebruik zijn beschikbaar op onze downloadpagina. Meer informatie en teksten voor de pers vindt u op www.hannover.de/presse-hmtg(Duitstalig) of op www.visit-hannover.com/en/press (Engelstalig).

Perscontact:
Hannover Marketing und Tourismus GmbH
Julia Sellner
Telefoon: 0511 123490-13
E-mail: presse@hannover-marketing.de

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.
Check out our twitter: @NewsNovumpr