18:49 uur 22-06-2015

Bestel nu en betaal pas na 30, 60 of 90 dagen – print24.com biedt u een langere betalingstermijn

Online printshop biedt meer betaalopties

RADEBEUL, Duitsland – (Business Wire)

Vanaf nu kunnen klanten van het online printbedrijf UNITEDPRINT SE – met als bekendste merk print24.comhun printbestellingen 30, 60 of zelfs 90 dagen na levering betalen. Deze optie “Verlengde betalingstermijn!” is tegen een kleine vergoeding beschikbaar als u op factuur betaalt.

Ali Jason Bazooband, directeur Marketing bij print24.com: “Met deze nieuwe betaalmogelijkheid bieden wij onze klanten de service van het jaar! Vooral steden en gemeenten gaan profiteren van deze innovatie omdat ze vaak behoefte hebben aan een langere betalingstermijn als ze bestellingen plaatsen.”

Grotere klanten, instellingen en winkeliers zullen deze nieuwe optie ook zeer op prijs stellen en hier voordeel uit trekken om hun bestellingen beter te plannen.

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE. UNITEDPRINT SE is samen met zijn merken print24, Easyprint, unitedprint, firstprint, getprint en printwhat een van de wereldleiders op het gebied van online printen. Het bedrijf verzorgt voor zijn klanten klassiek drukwerk zoals flyers, posters, ansichtkaarten, visitekaartjes en briefpapier, naast producten van hoge kwaliteit in de sectoren textieldruk, fotoafdrukken, drukwerk op groot formaat en gastronomie. Meer dan 700 werknemers werken 24 uur per dag met de allernieuwste technologie op een werkvloer van meer dan 10.000m². Het bedrijf heeft kantoren in 26 landen over de hele wereld – Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, China, Tsjechische Republiek, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Nederland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Polen, Portugal, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk en de VS.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal die als enige juridische geldigheid beoogt.

Lees dit persbericht online op:

http://www.businesswire.com/news/home/20150622005442/nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.
Check out our twitter: @NewsNovumpr