18:10 uur 11-01-2018

Audiosysteem van Frontier in spraakgestuurde luidsprekers van BRAVEN

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Frontier Smart Technologies, een toonaangevende leverancier van digitale audiotechnologie, maakt bekend dat zijn intelligente audiosysteem is geselecteerd door het snel groeiende Amerikaanse audiomerk BRAVEN. De systemen van Frontier regelen de aansturing van spraakgestuurde luidsprekers met Google Assistant.

Apparaten van BRAVEN zijn ontworpen voor avontuurlijke buitensporters en moderne audioliefhebbers. Een van de eerste spraakgestuurde luidsprekers van het bedrijf is de Villa Connect, een monospeaker van 15 watt met Google Assistant, ingebouwde Chromecast en Bluetooth.

 

Frontier Smart Audio Solution Powers BRAVEN Voice-Enabled Speakers

LONDON–(BUSINESS WIRE)– Frontier Smart Technologies, a leading supplier of digital audio solutions, announces that its smart audio solution has been chosen by fast-growing US audio brand, BRAVEN, to power new voice-enabled smart speakers with Google Assistant.

BRAVEN devices are designed for the outdoor adventurer and modern audiophile. One of the company’s first voice-enabled speakers is the Villa Connect, a 15W mono speaker with Google Assistant, Chromecast built-in and Bluetooth.

Frontier’s SmartSDK (voice-enabled streaming software solution) and Minuet hardware provide a complete multi-ecosystem platform for brands and manufacturers to develop voice-enabled audio devices which support the latest technologies, including Google Assistant and Chromecast built-in, quickly and cost-effectively.

Frontier is one of a very small number of solution providers working with Google on this technology.

Prem Rajalingham, Chief Commercial Officer, Frontier Smart Technologies, said:

“Frontier’s role is to provide audio brands with the technologies required to compete in the rapidly developing world of voice-enabled speakers. We have been delighted to work with the BRAVEN team to help them create high quality products with a distinctive market positioning.”

Craig Cheney, Vice President of Design, BRAVEN, said:

“As motivators of adventure, we are excited to bring the next generation of user interface to our products: Voice AI. Frontier’s Minuet solution has provided us with a convenient and cost-effective Google Assistant platform. Coupled with our signature BRAVEN sound, we are excited to bring new and innovative products to market together.”

About Frontier Smart Technologies Group Limited

Frontier Smart Technologies is the world’s leading supplier of technology solutions for consumer audio devices. Customers supplied by Frontier include Bose, Denon, Grundig, harman/kardon, Hama, JBL, Marshall, Onkyo, Panasonic, Philips, Pioneer, Pure, Roberts, Sony, TechniSat, UrbanEars, Yamaha, and many more.

About BRAVEN AUDIO

BRAVEN was founded in 2011 and is part of the Incipio Group. BRAVEN’s focus on audio quality, ease of use and superior features has quickly transformed the brand into one of the fastest growing wireless brands in the audio sector.

Frontier Smart Technologies is a trademark or registered trademark of Frontier Smart Technologies Group Ltd. Other names and brands may be claimed as the property of others.

Chromecast built-in and Google Assistant are trademarks of Google Inc.

 

Contacts

Frontier Smart Technologies
Prem Rajalingham, Chief Commercial Officer
Email: press@frontiersmart.com
Tel: +44 207 391 0630
Web: www.frontiersmart.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.