08:03 uur 27-03-2025

Japanese Cuisine and Dietary Culture Human Resource Development-programma georganiseerd door JCDC

Negen nieuwe buitenlandse chef-koks hebben het JCDC-programma afgerond

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Het Japanese Cuisine and Dietary Culture Human Resource Development-programma, dat wordt georganiseerd door de Japanse non-profitorganisatie JCDC (Locatie: Tokio, vertegenwoordiger: Yoshihiro Murata), is een opleidingsprogramma gefinancierd door het Ministerie van Landbouw, Bosbouw en Visserij (MAFF) dat zich ten doel stelt medewerkers te trainen om de Japanse keuken, de Japanse eetcultuur en Japanse ingrediënten internationaal te promoten. Het programma wordt sinds 2016 elk jaar georganiseerd. Tot nu toe hebben meer dan 200 chef-koks deelgenomen die nu actief werken in landen over de hele wereld.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20250323710853/nl/

This year's program completers

This year’s program completers

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Japanese Cuisine and Dietary Culture Development Committee (JCDC)

https://en.jcdc.tokyo/
Aya Hamasuna

E-mail: aya@jcdc.tokyo
TEL: 81-80-5682-0463

Check out our twitter: @NewsNovumpr