00:31 uur 01-05-2024

Airgain en Mouser Electronics tekenen een akkoord om producten van Airgain wereldwijd aan ontwerpingenieurs te leveren

Dankzij het nieuwe akkoord worden de innovatieve producten van Airgain beschikbaar via de wereldwijde online Electronic Components Distributor van Mouser

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Airgain, Inc. (NASDAQ: AIRG) , een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor draadloze connectiviteit die embedded componenten, externe antennes en geïntegreerde systemen creërt en over de hele wereld levert, maakte een akkoord bekend om haar draadloze en IoT-producten te verdelen via Mouser Electronics, een online verdeler van elektronische componenten die wereldwijd de gemeenschap van elektronische ontwerpers en kopers dient.

Via het nieuwe akkoord worden de innovatieve NimbeLink embedded modems, antennes en andere draadloze producten van Airgain ruimer verkrijgbaar voor ontwerpingenieurs die draadloze connectiviteit in hun nieuwe productontwerpen willen vereenvoudigen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Martyn Gettings

pr@airgain.com
+44 7831158416

Check out our twitter: @NewsNovumpr