20:25 uur 22-04-2024

Rubedo Life Sciences sluit een financiering van Serie A ten belope van $40M, geleid door Khosla Ventures en Ahren Innovation Capital

– Financiering van Serie A zal dit jaar de klinische ontwikkeling van de hoofdkandidaat RLS-1496 bevorderen in onderzoeken van Fase 1 naar chronische atopische dermatitis en chronische psoriasis.

SUNNYVALE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Rubedo Life Sciences, een biofarmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op het ontwikkelen van therapieën van topniveau gericht op senescente cellen die aan de grondslag liggen van ouderdomsziekten, maakte vandaag de sluiting bekend van een financieringsronde van Serie A van $40M. De ronde werd geleid door Khosla Ventures en Ahren Innovation Capital, met deelname van Hevolution, R42, Modi Ventures, Cerigo Investments, Shanda Group, Refactor Capital, LongeVC, Italian Angels for Growth (IAG) en andere investeerders.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240422512306/nl/

Rubedo Life Sciences scientists. Photo credit: ALESSANDRO GANDOLFI

Rubedo Life Sciences scientists. Photo credit: ALESSANDRO GANDOLFI

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Kimberly Ha

KKH Advisors

917-291-5744

kimberly.ha@kkhadvisors.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr