19:13 uur 09-04-2024

Stonebranch onthult omvattende 2024 Global State of IT Automation Report

Inzichten tonen een beslissende verschuiving aan in de richting van hybride IT-omgevingen, een evolutie van automatisering naar orchestratie, en de opkomst van ML-pijplijnen (Machine Learning) om genAI-initiatieven (generatieve AI) te ondersteunen.

ALPHARETTA, Ga.–(BUSINESS WIRE)– Stonebranch, een vooraanstaande provider van oplossingen voor serviceorchestratie en automatisering, publiceerde vandaag de ‘2024 Global State of IT Automation Report: IT Automation and Orchestration Benchmarks for IT Ops, DevOps, CloudOps, and DataOps Teams’, haar derde jaarlijkse referentiestudie over de automatiseringsprioriteiten, verwachtingen en uitdagingen van IT-professionals wereldwijd.

“We zijn opgetogen met de release van onze Global State of IT Automation Report, nu voor het derde jaar,” zegt Giuseppe Damiani, Stonebranch CEO.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Scott Davis

Chief Marketing Officer, Stonebranch

scott.davis@stonebranch.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr